26.08.2024
Телеканал NTD

Тоскана приваблює туристів ізольованим відпочинком у замку

Тоскана приваблює туристів ізольованим відпочинком у замку

Італійський замок Торре Палацонне. Його зведено в XI столітті біля Сієни в Тоскані. Недавно його переобладнали..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Італійський замок Торре Палацонне. Його зведено в XI столітті біля Сієни в Тоскані. Недавно його переобладнали на розкішну віллу й почали здавати туристам.

Так власниця вирішила адаптуватися до нових умов, щоб спокійно пережити пандемію. Тоскана, як і багато інших регіонів, які живуть за кошт туристів, переживає ненайкращі часи.

Відвідувачі взагалі можуть не виходити із замку. Тут працює кухар, проводять дегустації вин і художні майстер-класи. Тобто є все, щоб гостям було цікаво.

[Кітті Волш, власниця замку]:

«Відпустка на віллі набагато безпечніша, ніж, приміром, проживання в готелі. Насправді усі наші гості ізольовані».

Постраждала ще одна важлива місцева галузь — виноробство. Цьогоріч, уперше за 30 років, продажі в ній впали на 4 %. Це сталося після того, як були змушені закритися готелі, ресторани та винні магазини в усьому світі.

Утім, виноробні теж знайшли спосіб адаптуватися до нових умов. Тепер вони ставлять знижки, а також більше зосередилися на онлайн-продажах.

[Барбара Боллані, представниця виноробні]:
«Ми поліпшили наш вебсайт, створивши привабливішу онлайн-сторінку, на якій люди можуть знайти форму для заповнення».

Власниця цього магазину вінтажного одягу каже, що теж змінила підхід до продажів. Тоді як відвідувачів поменшало, тісніше спілкування з покупцями дало їй змогу вибудувати довгострокові відносини.

[Алессандра Алое, власниця вінтажного магазину]:
«Бізнес став іншим, і він далі повільно змінюватиметься. Цьогоріч клієнтів лише п’ята частина звичної кількості».

Водночас місцевий бізнес очікує, що, попри тимчасові обмеження, до регіону повернеться колишня кількість гостей, а з ними і добробут місцевих підприємців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Тоскана приваблює туристів ізольованим відпочинком у замкуПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у Віндзорі19 000 голів худоби на борту: скандальне судно прибуло до ІракуУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїООН: голодна смерть загрожує 220 000 дітей у Судані

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: