23.10.2024
Телеканал NTD

У Нью-Йорку відкрили другий за висотою офісний хмарочос

У Нью-Йорку відкрили другий за висотою офісний хмарочос

У Нью-Йорку відбулося урочисте відкриття ще одного хмарочоса, який прикрасив горизонт міста. Офісна будівля «Ван Вандербілт»..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

У Нью-Йорку відбулося урочисте відкриття ще одного хмарочоса, який прикрасив горизонт міста. Офісна будівля «Ван Вандербілт» сусідить із Центральним вокзалом у Середньому Мангеттені.

У проект вклали 3,3 мільярда доларів. 427-метровий хмарочос став другою за висотою офісною будівлею міста після Всесвітнього торгового центру.

Він також має стратегічно важливе розташування. Влада сподівається, що завдяки йому Мідтаун збереже статус офісного кварталу, де середній вік будівель становить 85 років.

[Марк Голлідей, голова будівельної компанії]:
«Цей дивовижний проект ознаменував собою нову еру дизайну хмарочосів. Це будівля XXI століття для провідних світових компаній, по сусідству з якою зосереджена найбільша кількість видатних об’єктів нерухомості Нью-Йорка. “Ван Вандербілт” пропонує небувалий пакет зручностей, офісний дизайн нового покоління й вигідне розташування прямо тут, біля входу до Центрального вокзалу».

У межах проекту виділили 220 мільйонів доларів на нові сходи й оновлення переходів до метро й залізничного вокзалу.

Хмарочос відкрився у той час, коли ціни на оренду падають, бо працівників переводять на віддалену роботу, а ще через найбільший із 80-х років минулого століття будівельний бум.

Зменшується й середній термін оренди. Так, у найбільшого в місті орендодавця офісних приміщень у другому кварталі він упав із десяти до чотирьох років і трьох місяців.

«Ван Вандербілт» уже на 67 % здано в довгострокову оренду. Водночас через епідемію багато офісів на Мангеттені поки порожні.

Як очікується, в’їжджати до офісів почнуть не раніше, ніж наприкінці цього року.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Нью-Йорку відкрили другий за висотою офісний хмарочосУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеЯку країну визнали найщасливішоюЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Темпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяМарокко: лазні закриті, води немає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: