28.11.2024
Телеканал NTD

Артисти Королівського балету Великої Британії знову починають виступати

Артисти Королівського балету Великої Британії знову починають виступати

Артисти Королівського балету Великої Британії Романі Пайдак і Дейн Герст репетирують удома у вітальні. Під час..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Артисти Королівського балету Великої Британії Романі Пайдак і Дейн Герст репетирують удома у вітальні. Під час карантинних обмежень це стало для них способом життя.

Старанні тренування в непростих умовах допомагають зберегти прекрасну форму.

[Дейн Герст, артист Королівського балету]:
«Ми тренуємо свої тіла, щоби бути в найкращій формі. Тому, коли ми виступаємо перед публікою, вона бачить вершину людських досягнень. А якщо просто сидиш удома, може початися тривога, бо зникає впевненість, що зможеш танцювати, як зазвичай».

Тепер вони збираються й на спільні репетиції.

[Меган Грейс Гінкіс, артистка Королівського балету]:
«Ми робимо тест, переконуємося, що результат негативний, а потім нам дозволяють репетирувати разом. Та навіть тоді ми танцюємо в масках, щоб бути по-справжньому захищеними».

Нещодавно танцюристи разом з іншими колегами виступили на благодійних концертах — наживо станцювали перед публікою вперше за п’ять місяців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Артисти Королівського балету Великої Британії знову починають виступатиДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Кубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви Марії200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися ковалі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: