28.09.2024
Телеканал NTD

Індійським жінкам через карантин довелося стати головними годувальниками в сім’ї

Індійським жінкам через карантин довелося стати головними годувальниками в сім'ї

Пандемія змінила звичне життя індійського села Прахладпур. Тепер головні годувальники в сім'ях тут жінки. Їхні чоловіки..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Пандемія змінила звичне життя індійського села Прахладпур. Тепер головні годувальники в сім’ях тут жінки. Їхні чоловіки через карантин утратили роботу. І тоді дружини проявили свій підприємницький хист.

Вони позичили гроші й орендували землю. Вирощують на ній плодові й овочеві культури, а також квіти. Фрукти й овочі вважають товарами першої потреби, тому їх можна продавати на ринку навіть під час карантину.

[жителька села]:
«Мій чоловік і чоловіки інших жінок утратили роботу. Прем’єр-міністр Нарендра Моді через цю хворобу закрив усі підприємства, та він не може впоратися з голодом».

Жінки тепер збираються раз на місяць, аналізують, як іде їхній бізнес, і підраховують доходи.

Прахладпур стоїть у густонаселеному штаті Уттар-Прадеш, який дуже постраждав від епідемії коронавірусу. Однак у цьому селі поки не було жодного випадку зараження.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійським жінкам через карантин довелося стати головними годувальниками в сім’їЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппПрофесори-медики Південної Кореї масово звільняються, щоби підтримати стажистівНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в ПарижіТроє жителів Японії виступили проти «расової упередженості»Туристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіУ Японії зняли заборону на перезапуск колись найпотужнішої АЕС у світіКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуРекордно низьку народжуваність зафіксували в Японії 2023 року

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: