23.10.2024
Телеканал NTD

100-річний капітан Том Мур дістав звання почесного полковника

100-річний капітан Том Мур дістав звання почесного полковника

Урочиста церемонія на честь британського ветерана Тома Мура у військовому коледжі в Гаррогейті. 100-річний дідусь дістав..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Урочиста церемонія на честь британського ветерана Тома Мура у військовому коледжі в Гаррогейті. 100-річний дідусь дістав звання почесного полковника. Це одна з його нагород, яку нещодавно заснував уряд. Том Мур заслужив їх, зібравши, якщо перерахувати на долари США, понад 39 мільйонів для лікарів, які лікують пацієнтів із коронавірусом.

[Том Мур, британський ветеран]:
«Немає кращого місця, ніж Йоркшир. І мені дуже, дуже пощастило удостоїтися такої честі. Я по-справжньому ціную цю (нагороду) й ставитимуся до неї з повагою. Це дуже особлива нагорода, наскільки я розумію».

Британський ветеран поговорив із військовиками й порадив новобранцям завжди прагнути стати ліпшими.

[Том Мур, британський ветеран]:
«Вступаючи на військову службу, я озирнувся на людей довкола й подумав: “Я стану найліпшим із них”».

Дідусь останніми роками лікувався від раку шкіри й досі відновлюється після перелому стегна. Він вирішив підтримати лікарів і зібрати для них приблизно 1300 доларів США. Для цього ветеран зобов’язався пройти 100 кіл по своєму двору. Благодійні прогулянки він завершив у сотий день народження. Результат збору перевершив усі його сподівання й побив рекорди.
Коротке посилання на цю сторінку:

100-річний капітан Том Мур дістав звання почесного полковникаПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посудТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протесту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: