18.11.2024
Телеканал NTD

У Німеччині службові собаки тренуються виявляти в людей коронавірус

У Німеччині службові собаки тренуються виявляти в людей коронавірус

У Німеччині службові собаки вчаться виявляти в людей COVID-19 по запаху. Їх тренують фахівці військової кінологічної..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

У Німеччині службові собаки вчаться виявляти в людей COVID-19 по запаху. Їх тренують фахівці військової кінологічної школи в Ульмені.

Собаки не можуть відчувати запах вірусу, але здатні визначати біохімічні зміни в рідинах організму. Тварині пропонують понюхати кілька зразків людської слини. Якщо собака виявить заражену коронавірусом рідину, то отримає винагороду.

Кінологічну школу відвідала міністр оборони Німеччини. Вона схвалила нову військову програму й сказала, що попереду ще багато місяців роботи.

[Аннегрет Крамп-Карренбауер, міністр оборони Німеччини]:

«Хочу пояснити, що на деякі запитання ще належить знайти відповіді. Наприклад, як навчити собак відрізняти вірус від звичайного грипу чи визначати активну форму хвороби».

У програмі беруть участь собаки різних порід. Разом із дресирувальниками працюють фахівці Ганноверської вищої ветеринарної школи.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Німеччині службові собаки тренуються виявляти в людей коронавірусРясні снігопади та крижаний дощ: Європа переживає транспортний колапсТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніShell продасть проблемні берегові підприємства в НігеріїУ Камеруні стартувала перша у світі програма планової вакцинації проти маляріїЯку країну визнали найщасливішоюЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: