28.10.2024
Телеканал NTD

У день народження короля Таїланду 500 дронів влаштували світлове шоу

У день народження короля Таїланду 500 дронів влаштували світлове шоу

У Бангкоку відзначили день народження тайського короля Рами X. Монарху виповнилося 68 років. На честь цієї..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У Бангкоку відзначили день народження тайського короля Рами X. Монарху виповнилося 68 років. На честь цієї події влаштували світлове шоу.

У небо піднялися 500 безпілотних літальних апаратів. Спочатку вони зобразили державний прапор королівства. Потім сяйні дрони вишикувалися у формі бюста монарха.

Наступною фігурою теж став король, що сидить на велосипеді. Він брав участь у кількох масових велопробігах, щоб надихнути тайців займатися спортом.

Організатори шоу за допомогою дронів побажали монарху довголіття. Безпілотники також сформували зображення медсестри й лікаря, щоб подякувати медикам за лікування пацієнтів із коронавірусом.

Рама X, або Маха Вачхіралонгкон, зійшов на престол у 64 роки. Він став найстаршим принцом, що дістав королівський титул.
Коротке посилання на цю сторінку:

У день народження короля Таїланду 500 дронів влаштували світлове шоу100-річна традиція: бій Біг-Бена ознаменує початок 2024 рокуРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраМармурова мапа давнього Рима знову постала перед публікою в новому музеїНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіЗ вікон знаменитого паризького ресторану буде видно церемонію відкриття Олімпіади-2024«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: