20.02.2024
Телеканал NTD

Загадкове коло на пшеничному полі з’явилося в німецькому місті Пель

Загадкове коло на пшеничному полі з'явилося в німецькому місті Пель

На пшеничному полі біля німецького міста Пель несподівано з'явилося загадкове гігантське коло, усередині якого всілякі геометричні..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

На пшеничному полі біля німецького міста Пель несподівано з’явилося загадкове гігантське коло, усередині якого всілякі геометричні фігури. Це явище зацікавило туристів. Господар фермерської землі дозволив заходити на поле й фотографувати прим’яту пшеницю.

[турист]:
«У цьому районі я бачу вже друге коло на полі. Перше було в місті Райстінг. Це дуже цікаво, бо неможливо пояснити, як з’являються ці кола».

[туристка]:
«Гадаю, це зробив хтось за допомогою техніки. Але це справді чудово. Дуже приємно ходити по пшениці. Шкода, що не можна подивитися зверху. Мені б дуже хотілося».

Кола на полях називають агрогліфами. Перша згадка про таке явище датована кінцем XVII століття. У 70-х роках минулого століття агрогліфам стали приділяти більше уваги, бо вони почали часто з’являтися на півдні Великої Британії.

Люди висувають різні гіпотези щодо причини їх виникнення. Серед них мікросмерчі, кульові блискавки, навала термітів і діяльність інопланетян. Також є припущення, що агрогліфи — справа рук людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Загадкове коло на пшеничному полі з’явилося в німецькому місті ПельНе можуть загасити: велика лісова пожежа в Перу загрожує флорі та фауніТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїІзраїль проводить «високоточну» операцію в лікарні «Шифа»Десятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліСотні людей уважають зниклими безвісти після пожеж у ЧиліПрорвало греблю: зсув завалив поселення в БолівіїЄгипет будує велику стіну на кордоні із Сектором Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: