26.06.2024
Телеканал NTD

Благодійний фонд дарує філіппінцям велосипеди, щоб вони зберегли роботу

Благодійний фонд дарує філіппінцям велосипеди, щоб вони зберегли роботу

Цим 27 філіппінцям подарували нові велосипеди. Благодійний фонд «Сміливість бути добрим» передав такий двоколісний транспорт тим,..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цим 27 філіппінцям подарували нові велосипеди. Благодійний фонд «Сміливість бути добрим» передав такий двоколісний транспорт тим, кому треба під час пандемії зберегти роботу. Багато малозабезпечених сімей у цей період ледве утримуються на робочих місцях.

Роналдо доставляє їжу. Його старий велосипед постійно ламається. Через це чоловік утрачає дорогоцінний час і гроші.

[Роналдо дель Росаріо, власник нового велосипеда]:
«Для мене велосипед — не просто річ. Він підтримує моє життя. Велосипед — мій щоденний помічник».

Фонд заснували рік тому Гленда й Джордж Канласи. Так вони вшанували пам’ять сина Бенджаміна, який помер у 17 років. На благодійну акцію з велосипедами їх надихнув один його вчинок. Якось Бенджамін побачив торговця їжею, який їхав на велосипеді зі зламаними педалями. Підліток відремонтував їх власним коштом.

[Гленда Канлас, співзасновниця фонду «Сміливість бути добрим»]:

«Є чимало історій про людей, які проходять через випробування. Але є й ті, хто готовий допомогти. Треба просто направити їх один до одного».

Велосипеди дарують на конкурсній основі. Заявник мусить розповісти фонду свою історію чи історію когось із близьких.

[жителька Маніли]:
«Я подала заявку, бо чоловік дуже старанно працює, а його велосипед постійно ламається».

Володаркою нового транспорту стала й Лізель — мама дворічної дитини. Відтоді, як її чоловік через карантин утратив роботу, вона доставляє їжу.

[Лізель Каміла, власниця нового велосипеда]:
«Я дуже щаслива, бо мені більше не треба ходити. Зазвичай доводиться йти дуже далеко».

Фонд існує на пожертви. Подружжя планує розпочати й інші благодійні програми, які допоможуть ще більшій кількості людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Благодійний фонд дарує філіппінцям велосипеди, щоб вони зберегли роботуАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаКанада обмежить час роботи для іноземних студентівПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: