29.06.2024
Телеканал NTD

У Флориді кілька днів поспіль реєструють понад 10 тис. нових хворих на COVID-19

У Флориді кілька днів поспіль реєструють понад 10 тис. нових хворих на COVID-19

В американському штаті Флорида 20 липня зареєстрували 10347 нових випадків зараження коронавірусом. До цього всі шість..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

В американському штаті Флорида 20 липня зареєстрували 10347 нових випадків зараження коронавірусом. До цього всі шість днів добова кількість хворих становила понад 10 тисяч. Також у понеділок було зафіксовано 92 померлих від COVID-19, а загалом таких смертей у штаті більш ніж 5100.

Губернатор Флориди Рон Десантіс, якого критикують за реакцію на епідемію, сказав, що останніми тижнями кількість хворих на COVID-19, що надходили до реанімаційних відділень, поступово знижувалася.

А в ресторанах і на пляжах прибережних міст, таких як Маямі-Біч, повно відпочивальників. Утім, вулиці все ж не такі велелюдні, як зазвичай.

Ще один штат, де відбувається сплеск кількості хворих — Техас.

Водночас президент Дональд Трамп має намір виділити додатковий трильйон доларів для допомоги економіці США в умовах пандемії. Це питання тепер повинні обговорити представники обох партій в американському Конгресі.

Під час свого чергового звернення Трамп сказав, що найближчим часом багато компаній зі США мають розробити вакцини. Він також ще раз підкреслив роль Китаю в пандемії.

[Дональд Трамп, президент США]:
«Дуже сумно бачити смерть. Але всі ці смерті Китай міг зупинити. Якби він захотів це зробити, він би їх зупинив».

США та деякі інші західні країни звинувачують Пекін у тому, що він занадто пізно повідомив про новий вірус, а також про те, що він може передаватися від людини до людини. Вони також уважають, що влада КНР надає Всесвітній організації охорони здоров’я занижені дані про чисельність хворих та померлих усередині Китаю.

У світі кількість хворих вже наближається до 15 мільйонів. Померлих — більш як 613 тисяч. На першому місці за кількістю випадків зараження — США. Там їх майже чотири мільйони. За ними йдуть Бразилія та Індія.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Флориді кілька днів поспіль реєструють понад 10 тис. нових хворих на COVID-19Заборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюВ Ісландії вивергається вулкан: лава підпалила будинки за 40 км від столиціУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНУ Мексиці розділений караван мігрантів знову сформувався й іде до СШАЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: