05.02.2024
Телеканал NTD

Ексміністра Сінгапуру засудили до 12 місяців в’язниці за корупцію

Ексміністра Сінгапуру засудили до 12 місяців в'язниці за корупцію

У Сінгапурі завершилася гучна справа про корупцію. Колишнього міністра транспорту Субраманіама Ісварана засудили до 12 місяців..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

У Сінгапурі завершилася гучна справа про корупцію. Колишнього міністра транспорту Субраманіама Ісварана засудили до 12 місяців ув’язнення.

Незадовго до цього він визнав себе винним за чотирма пунктами звинувачення. Три стосуються незаконного отримання подарунків, а також хабарів на суму 280 000 доларів США. Ще одне звинувачення стосується перешкоджання правосуддю.

Ісварана арештували торік у липні. Потім випустили під заставу. У січні прокуратура висунула йому 27 звинувачень, пов’язаних із хабарництвом і корупцією. Ісваран подав у відставку, але звинувачення відкидав. Пізніше він зізнався, що отримував гроші від великого бізнесмена Він Бен Сена та подарунки від директора місцевої компанії.

Прокуратура вимагала позбавити його волі на строк від шести до семи місяців. Суд виніс суворіший вирок.

Випадок з міністром вразив Сінгапур, який позиціює свій уряд як вільний від корупції. Місто-держава постійно входить до першої десятки найменш корумпованих країн світу. Воно також посідає перше місце за відсутністю корупції в Азії.

Ісваран став першим за пів століття міністром, який потрапив під слідство через хабарництво. Попередній такий випадок стався 1986 року, коли в корупції запідозрили міністра національного розвитку. Звинувачення висунути йому не встигли, бо він наклав на себе руки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ексміністра Сінгапуру засудили до 12 місяців в’язниці за корупціюПідозрюваний у спробі замаху на Дональда Трампа постав перед судомУ США щодо лідерів ХАМАСу порушили кримінальні справиПрава проросійська «Австрійська партія свободи» перемогла на парламентських виборахБалкани у вогні: лісові пожежі знищують будинки й змушують людей евакуюватисяЗливи спричинили хаос у ТоронтоНайбільше за 1000 років лихо: сім’я втратила все через ураган «Гелен»Пакистан готується до пацієнтів з віспою мавп, а ДР Конго чекає на вакцинуЗамах на Дональда Трампа: що вже відомо ФБРВООЗ: у Судані спалахнула епідемія холери

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: