29.05.2024
Телеканал NTD

Швейцарію й Ліхтенштейн перетворили на величезний готель

Швейцарію й Ліхтенштейн перетворили на величезний готель

Зелена трава, гірські схили й мальовнича річка. Переночувати на природі пропонують швейцарські брати й художники-концептуалісти Френк..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Зелена трава, гірські схили й мальовнича річка. Переночувати на природі пропонують швейцарські брати й художники-концептуалісти Френк і Патрік Рікліни. Спільно з готельною мережею вони дали старт проекту Zero Real Estate.

Уся східна Швейцарія й князівство Ліхтенштейн перетворилися на уявний готель. Номери з двоспальним ліжком, але без стін і стель обладнали в семи мальовничих місцях.

Такі номери актуальні лише в теплу пору року. Ніч у двомісному коштує 270 євро. У ціну включено послуги дворецького. Його роль часто виконують місцеві жителі. Також неподалік є кімната, де можна перечекати негоду.

Автори проекту вважають, що на тлі епідемії такий незвичайний вид відпочинку стане ще привабливішим.

[Патрік Ріклін, автор проекту]:
«Гадаю, створена коронавірусом реальність вписується в цю концепцію. Кімната без стіни й даху — це своєрідне звільнення. Мабуть, немає іншого місця, де можна насолоджуватися такою прекрасно провітрюваною кімнатою, як ця у Швейцарії».

У попередньому проекті художники пропонували зняти номер у бункері на висоті 1600 метрів у горах швейцарського кантону Граубюнден.
Коротке посилання на цю сторінку:

Швейцарію й Ліхтенштейн перетворили на величезний готельВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадом«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композицій

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: