29.05.2024
Телеканал NTD

Литовські музиканти концертами відсвяткували стримування епідемії

Литовські музиканти концертами відсвяткували стримування епідемії

Литва відсвяткувала швидке стримування епідемії коронавірусу. У всій країні відбулися короткі концерти. Музиканти й співаки виступали..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Литва відсвяткувала швидке стримування епідемії коронавірусу. У всій країні відбулися короткі концерти. Музиканти й співаки виступали в парках, скверах і навіть на дахах.

Литовський національний симфонічний оркестр виконує класичні твори Йоганнеса Брамса. Виступ проходить у центрі Вільнюса.

[житель Вільнюса]:
«Мені сподобався концерт, приємно послухати класичну музику біля собору. Як я зрозумів, це свято перемоги над вірусом, над COVID-19».

Литва закрила кордони й ввела суворий карантин у середині березня. Та зараз більшу частину обмежень знято. З 20 квітня добова кількість нових заражених не перевищує 40 осіб, а смертей — одиниці.

У концертах брало участь понад 400 співаків, музикантів і танцюристів. Виступи тривали всього 15 хвилин, щоб не порушувати обмежень на публічні збори.
Коротке посилання на цю сторінку:

Литовські музиканти концертами відсвяткували стримування епідеміїШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуАвстралійський шеф-кухар створив торт, корисний для мозкуВ Італії вимирають газетні кіоскиСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: