20.01.2024
Телеканал NTD

Три концерти Тейлор Свіфт у Відні скасували через загрозу теракту

Три концерти Тейлор Свіфт у Відні скасували через загрозу теракту

Три концерти американської попзірки Тейлор Свіфт цього тижня раптово скасували у Відні після того, як австрійська..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Три концерти американської попзірки Тейлор Свіфт цього тижня раптово скасували у Відні після того, як австрійська поліція арештувала двох підозрюваних у підготуванні терористичного акту.

Уряд Австрії підтвердив, що на стадіоні «Ернст Гаппель» готували теракт.

Компанія — організатор концертів у соцмережах написала: «Урядовці підтвердили заплановану терористичну атаку. У нас немає вибору, окрім як скасувати три заплановані концерти заради загальної безпеки».

Організатор додав, що гроші за всі квитки повернуть упродовж десяти робочих днів.

Канцлер Австрії Карл Негаммер написав на своїй сторінці, що «трагедії запобігли».

Три концерти Свіфт мали відбутися з четверга по суботу. На кожен продали понад 60 тисяч квитків.

Арешти поліція провела у Відні, а також у місті Терніц, що у федеральній землі Нижня Австрія. В одній із квартир також виявили хімікати.

За даними правоохоронців, один з арештованих, 19-річний громадянин Австрії, присягнув на вірність терористичному угрупованню «Ісламська держава». Про другий арешт інформації немає. Повідомляють, що поліція розшукує ще трьох підозрюваних.

Концерти мали відбутися в межах рекордного туру Тейлор Свіфт під назвою Eras Tour, який завершиться аж 8 грудня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Три концерти Тейлор Свіфт у Відні скасували через загрозу терактуКитайського науковця засудили як іноземного агента в СШАГрецькому острову загрожує водна криза в розпал туристичного сезонуПід Афінами борються з лісовими пожежамиНебувала посуха в Китаї знищує посіви фермерівЗасновника месенджера Telegram тримають під вартою у ФранціїПожежники борються з лісовими пожежами на південному заході ТуреччиниНетаньягу: «Інтенсивні бої проти ХАМАСу добігають кінця»Гантер Байден визнав себе винним у справі про ухиляння від сплати податківДругий замах на Дональда Трампа: ФБР розкрило подробиці

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: