20.02.2024
Телеканал NTD

Камала Гарріс назвала кандидата на посаду віцепрезидента від демократів

Камала Гарріс назвала кандидата на посаду віцепрезидента від демократів

Кандидат у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс та її недавно обраний можливий віцепрезидент, губернатор Міннесоти..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Кандидат у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс та її недавно обраний можливий віцепрезидент, губернатор Міннесоти Тім Волз, уперше взяли участь у передвиборчому заході у Філадельфії. Так розпочався їхній багатоденний тур так званими штатами, що вагаються, спрямований на те, щоб представити Волза на національній сцені.

У своєму виступі в Університеті Темпл Волз розповів, що виріс у невеликому містечку штату Небраска, і що 24 роки служив у Національній гвардії США. Також він працював учителем суспільствознавства в старшій школі та футбольним тренером.

Губернатором Міннесоти від Демократичної партії він став у 2018. Нині Волзу 60 років. Він має тісні зв’язки зі сільськими американськими виборцями, які останніми роками масово голосували за Трампа.

Раніше Гарріс вела переговори з трьома кандидатами на посаду віцепрезидента, яку вони дістали б у разі її перемоги. Крім Волза, це був губернатор Пенсильванії Джош Шапіро та сенатор від Аризони Марк Келлі.

[Шеннон Браун, учасниця заходу]:

«Мені подобається наш губернатор Джошуа Шапіро. Він чудовий, динамічний, і я дуже рада, що він залишиться губернатором. Мені також до вподоби наш віцепрезидент. Як на мене, він приземлений і прогресивний. Гадаю, він добре її доповнює».

59-річна Гарріс стала кандидатом у президенти від демократів після того, як минулого місяця 81-річний Джо Байден під тиском власної партії вийшов з перегонів. Відтоді Камала Гарріс зібрала на свою передвиборчу кампанію мільйони доларів.

Водночас Волз просуває прогресивний порядок денний, який передбачає безоплатні шкільні обіди, боротьбу зі зміною клімату, податкові пільги для середнього класу та розширену оплачувану відпустку для працівників.

Штаб Трампа зображує Волза як ліберала, чиї цінності далекі від переконань більшості американців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Камала Гарріс назвала кандидата на посаду віцепрезидента від демократівНімеччина обіцяє висилати мігрантів, які підтримують тероризм у мережіУ бойовиків «Хезболли» тепер вибухнули раціїНебувала посуха в Китаї знищує посіви фермерівПідозрюваний у спробі замаху на Дональда Трампа постав перед судомТри концерти Тейлор Свіфт у Відні скасували через загрозу терактуКанада накладає 100-відсоткові мита на імпорт китайських електромобілівБолівійський марш: прихильники Моралеса наразилися на опірЄвропу затоплює: масштабні повені охопили кілька країн ЄСТисячі бойовиків «Хезболли» поранено після одночасного вибуху пейджерів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: