20.02.2024
Телеканал NTD

Як шанувальники Олімпіади економлять на проживанні

Як шанувальники Олімпіади економлять на проживанні

Золоті медалісти Олімпіади в Ріо опинилися серед тих, хто поставив дикий наметовий табір на околиці Парижа...

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Золоті медалісти Олімпіади в Ріо опинилися серед тих, хто поставив дикий наметовий табір на околиці Парижа. Кажуть, що приїхали подивитися Ігри, але хотіли заощадити.

Колишня німецька футболістка Жозефіна Геннінг, яка виграла золото у 2016 році, приїхала з трьома друзями.

Вони знайшли місце в Булонському лісі, що на заході Парижа, завдяки додатку для паркування кемперів. Поки що за проживання нічого не платили.

[Жозефіна Геннінг, шанувальниця Олімпіади]:

«Є один спосіб — це автобудинок. У готель нас затягнути не вийде».

Її друзі — олімпійська чемпіонка 2016 року Табеа Кемме, колишній дзюдоїст Макс Стіллер та футболістка Жозефіна Шланке. Разом вони відвідують спортивні заходи, а також ходять до місць, де транслюють матчі та змагання.

Вони також обмінюються порадами з іншими кемперами. Наприклад, як дістати безплатні круасани.

[Макс Стіллер, шанувальник Олімпіади]:

«Мені подобається відчуття свободи, а ще економиш гроші».

Середня вартість проживання в паризьких готелях під час Олімпіади становить 218 євро за ніч. Водночас у перші вихідні серпня готелі були заповнені на 90 відсотків.

А мешканці кемпінгу загалом заплатили за поїздку по 1500 євро. Здебільшого за квитки.

Але кемпінг у Булонському лісі все ж не дуже безпечний. Так, машини друзів недавно обікрали.

А це француз Патрік Маяр. Він приїхав на Ігри, щоб працювати водієм на Олімпіаді як волонтер. Оскільки йому не платять, він теж намагається заощадити.

[Патрік Маяр, волонтер]:

«Я вивчив ціни в готелях, ціни на кімнати та квартири на Airbnb, усілякі варіанти розміщення. Але коли збираєшся жити там 30 днів, то розумієш, що це не варіант».

Патрік виконує свою волонтерську місію вже 15 днів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як шанувальники Олімпіади економлять на проживанніLEGO відмовиться від нафти у виробництві своїх кубиківБайден розкритикував рішення Верховного суду про імунітет Дональда Трампа4000 рідкісних видів: прогулянка унікальним ботанічним садом у КаїріУкраїнські підприємства наймають більше жінок і підлітків через війнуВООЗ оголосила глобальну надзвичайну ситуацію через спалах віспи мавп в АфриціВООЗ: штам віспи мавп мутує швидше, ніж очікувалиТуристам і мешканцям Данії прищеплюватимуть екологічні звичкиАвстралійців навчають готувати поживно та недорого, щоб зменшити витратиОдин пістолет — 34 смерті: чорний ринок зброї в Еквадорі процвітає

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: