05.02.2024
Телеканал NTD

Під Афінами борються з лісовими пожежами

Під Афінами борються з лісовими пожежами

У Греції біля Афін гасять дві лісові пожежі. Боротьбу з вогнем ускладнює сильний вітер. Горить малонаселений..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

У Греції біля Афін гасять дві лісові пожежі. Боротьбу з вогнем ускладнює сильний вітер.

Горить малонаселений район коло міста Кератея, що приблизно за 35 кілометрів на південь від столиці. Полум’я охопило сосняк та оливкові плантації. Місцевим сказали евакуюватися.

З вогнем борються десятки пожежників та 23 літаки.

Ще один сосновий ліс палає в громаді Стамата, яка на північ від Афін. Місто частково вкрив дим, але загрози житловим будинкам поки що немає.

Загалом через спеку та вітер у багатьох регіонах Греції за вихідні спалахнули десятки пожеж. Тут радять триматися якомога далі від лісів.

Вогнеборцям уже вдалося взяти під контроль одну пожежу в гористій місцевості біля столиці, а другу — на острові в Егейському морі.

Лісові пожежі в цій країні — явище звичайне, але останніми роками вони стали більш нищівними, бо літо стало спекотнішим, сухішим і вітрянішим.
Коротке посилання на цю сторінку:

Під Афінами борються з лісовими пожежамиЯпонія осудила Північну Корею за запуск ракет«День апокаліпсиса»: мешканці Ханоя прибирають після супертайфунуГана відкриває перший завод із перероблення золота після століть видобуткуРегата великих вітрильників прибула до ГельсінкіШвейцарська поліція проводить арешти після використання капсули для евтаназіїЗамах на Дональда Трампа: що вже відомо ФБРІзраїль розширює наземну операцію в ЛіваніБіля Сицилії затонула розкішна яхта з британським техномагнатом на бортуПрем’єр Ізраїлю представив Конгресу США звільнених заручників та похвалив військовиків ЦАГАЛу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: