05.03.2024
Телеканал NTD

У Чилі гірськолижні курорти потопають у снігу

У Чилі гірськолижні курорти потопають у снігу

Гірськолижні курорти Чилі цього року потопають у снігу. У Вальє-Невадо, що біля Сантьяго, лижний сезон уже..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

Гірськолижні курорти Чилі цього року потопають у снігу. У Вальє-Невадо, що біля Сантьяго, лижний сезон уже почався. Туристи приїздять з усієї країни та з-за кордону.

[Фабіу, турист із Бразилії]:

«Я тут уперше, і, на мою думку, усе чудово. Тут дуже весело, приємно та по-справжньому холодно».

[Клаудія Осорія, туристка з Чилі]:

«Я люблю Вальє-Невадо. Приїжджаю щороку. Цього року приїхала вже на початку сезону. Сніг випав раніше. Це чудово, просто неймовірно. Він схожий на збиті вершки, на бавовну. Тож приїжджайте».

До центральної частини Чилі зима прийшла ще восени й принесла хуртовини. На гірськолижних курортах полегшено видихнули. Останні кілька років снігу було мало, і туристи майже не приїжджали.

[Рікардо Маргуліс, директор курорту у Вальє-Невадо]:

«У нашому готелі вже заброньовано 85% місць. Протягом усього сезону буде зайнято понад 90% номерів. Це дуже високий показник».

Курорт у Вальє-Невадо — серед найкращих у країні. Він відкрився 1988 року. Гірськолижна зона охоплює дев’ять квадратних кілометрів. Сезон зазвичай триває з червня по жовтень.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Чилі гірськолижні курорти потопають у снігуЩе чотири тіла витягли з затонулої яхти техномагната Майка ЛінчаЯпонія осудила Північну Корею за запуск ракетЦентральна Європа й нині в полоні повенейВООЗ проводить найбільшу медичну евакуацію із Сектора Гази з жовтня 2023 рокуВибух у Тель-Авіві: як дрон подолав систему повітряного захисту Ізраїлю2 мільйони осіб постраждали в Бангладеш через розлив Брахмапутри«Це були мої найкращі дебати»: Трамп поспілкувався з пресою після дебатів із ГаррісІзраїль розширює наземну операцію в ЛіваніІзраїль відповів авіаударами на загибель людей на футбольному полі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: