05.01.2024
Телеканал NTD

Пожежа на заводі літієвих батарей у Південній Кореї — 22 загиблих

Пожежа на заводі літієвих батарей у Південній Кореї — 22 загиблих

Убиті горем родичі загиблих під час пожежі приїхали на південнокорейський завод із виробництва літієвих батарей, що..

Дата завантаження: 2024-10-05

video

Убиті горем родичі загиблих під час пожежі приїхали на південнокорейський завод із виробництва літієвих батарей, що в місті Хвасон.

Трагедія сталася в понеділок. Загинуло принаймні 22 людини. Переважно це були громадяни Китаю, а також один лаосець та двоє південнокорейців.

Ще вісім осіб постраждали, двоє серйозно. Коли почалася пожежа, у приміщенні було коло 100 робітників. Більшості вдалося врятуватися.

Пожежа сталася на складі, де було 35 тисяч літієвих батарей. Так, утворився токсичний дим, і робітники, імовірно, знепритомніли, після чого їх охопило полум’я. Тіла дуже обгоріли.

[О Сок Бон, слідчий]:
«Щоб визначити точні причини пожежі, буде проведено спільне розслідування за участю 40 співробітників із дев’яти відомств, зокрема з поліції, національної служби судової експертизи та міністерства зайнятості та праці».

За попередньою версією, пожежу спричинив вибух кількох батарей. Під час гасіння обвалилася частина даху будівлі.

Такі пожежі — серед найскладніших. Гасити їх доводиться піском, бо вода реагує з літієм.

Південна Корея — провідний виробник літієвих батарей у світі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пожежа на заводі літієвих батарей у Південній Кореї — 22 загиблихТисячі бойовиків «Хезболли» поранено після одночасного вибуху пейджерівНа закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том КрузБайден відмовився від боротьби за посаду президента СШАНайбільше за 1000 років лихо: сім’я втратила все через ураган «Гелен»В ООН завершився Саміт майбутнього: що містить головний пактУ Бейруті під час ізраїльського авіаудару вбито лідерів палестинського угрупованняНімеччина повертає прикордонний контроль на всіх сухопутних кордонахІзраїль заявив про враження 1300 об’єктів «Хезболли»Ізраїль обіцяє відповісти на ракетну атаку Ірану

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: