08.03.2024
Телеканал NTD

Змагання зі стрибків на батуті відбулися в Словенії

Змагання зі стрибків на батуті відбулися в Словенії

Центр Любляни, що в Словенії, обернувся на арену для видовищного шоу. Над річкою Любляницею знову натягли..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Центр Любляни, що в Словенії, обернувся на арену для видовищного шоу. Над річкою Любляницею знову натягли батути. Два з них — завбільшки п’ять на п’ять та десять на десять метрів. На них проходять змагання, зокрема з фристайлу та стрибків у висоту.

Змагання зі стрибків у висоту проводять на батуті розміром десять на десять метрів. Кілька людей допомагають розгойдувати сітку. Правила це дозволяють.

[Матевж Погача, організатор змагань]:

«Насправді це дуже страшно. Це нелегко, і до такого треба звикнути, але враження незабутні».

Над Любляницею також розтягли батутний міст завдовжки 22 метри. Ним можна перейти річку. Ще один великий батут установили для всіх охочих випробувати свої сили в стрибках. Зробити це можна безплатно.

Захід розрахований на два дні. Любляна проводить змагання зі стрибків на батуті вчетверте. Торік спортсмени брали участь у змаганнях з акробатичних стрибків у воду.
Коротке посилання на цю сторінку:

Змагання зі стрибків на батуті відбулися в СловеніїЛівійський важкоатлет сподівається здобути медаль на Олімпіаді в ПарижіАвстралійських школярок надихають займатися велоспортом«Дуже емоційно»: глядачі описують церемонію відкриття Паралімпіади в ПарижіУ США на Чемпіонаті світу з кайтсерфінгу перемогли австралійціСтрибок із жердиною через канал: багатовікову традицію підтримують у НідерландахПрихований скарб: у Барселоні тунель перетворили на безплатний скеледромНа закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том КрузОлімпіада: спортсмени радіють поверненню гарної погоди до ПарижаАквааеробіка — новий хіт в Австралії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: