28.05.2024
Телеканал NTD

Нетаньягу: «Інтенсивні бої проти ХАМАСу добігають кінця»

Нетаньягу: «Інтенсивні бої проти ХАМАСу добігають кінця»

Прем'єр-міністр Ізраїлю заявив, що фаза інтенсивних бойових дій проти ХАМАСу в Секторі Гази добігає кінця. Зі..

Дата завантаження: 2024-10-28

video
play-sharp-fill

Прем’єр-міністр Ізраїлю заявив, що фаза інтенсивних бойових дій проти ХАМАСу в Секторі Гази добігає кінця.

Зі слів Нетаньягу, щойно інтенсивні бої в Секторі Гази закінчаться, Ізраїль зможе розгорнути додаткові сили вздовж північного кордону з Ліваном, де загострилися бої з угрупованням «Хезболла», що має підтримку Ірану.

[Біньямін Нетаньягу, прем’єр-міністр Ізраїлю]:

«Після завершення напруженої фази ми матимемо можливість перекинути частину сил на північ. І ми це зробимо. Насамперед для оборони. А по-друге, щоби повернути додому наших (евакуйованих) жителів. Якщо зможемо, то зробимо це дипломатичним шляхом. Якщо ні, то зробимо інакше. Але ми повернемо людей додому».

Нетаньягу також ще раз відкинув ідею про те, що замість ХАМАСу Сектором Гази має керувати Палестинська адміністрація, що контролює Західний берег.

Водночас ізраїльська армія опублікувала кадри ударів по об’єктах «Хезболли», що в південному Лівані, а саме по пункту спостереження та військовій базі угруповання.

Також ЦАГАЛ повідомив, що по об’єктах «Хезболли» били ізраїльські військово-повітряні сили.

«Хезболла» перестрілюється з Ізраїлем уже понад вісім місяців. За цей час евакуювали жителів багатьох прикордонних ізраїльських міст.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нетаньягу: «Інтенсивні бої проти ХАМАСу добігають кінця»Пакистан готується до пацієнтів з віспою мавп, а ДР Конго чекає на вакцинуЯпонський прем’єр Кісіда каже, що не переобиратиметьсяКраїни світу виділять ВООЗ 700 млн доларів«День апокаліпсиса»: мешканці Ханоя прибирають після супертайфунуЗакриття заводів та звільнення працівників: Volkswagen оголосив про заходи економіїВООЗ проводить найбільшу медичну евакуацію із Сектора Гази з жовтня 2023 рокуВійськовики Ізраїлю знайшли в Секторі Гази тіла шістьох заручниківГана відкриває перший завод із перероблення золота після століть видобуткуІзраїльтяни в усій країні сумують у річницю нападу ХАМАСу 7 жовтня
Hide picture

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: