16.11.2024
Телеканал NTD

Південна Корея стежить за кордоном після того, як її перетнули солдати КНДР

Південна Корея стежить за кордоном після того, як її перетнули солдати КНДР

Південна Корея заявила, що уважно стежить за діями північнокорейських військовиків після того, як у вівторок вони..

Дата завантаження: 2024-09-16

video

Південна Корея заявила, що уважно стежить за діями північнокорейських військовиків після того, як у вівторок вони перетнули на кордоні демаркаційну лінію.

За даними Об’єднаного комітету начальників штабів Південної Кореї, коло 20-30 солдатів ненадовго перетнули лінію і просунулися на 20 метрів углиб демілітаризованої зони. Потім, після попереджувальних пострілів з півдня, вони пішли назад на північ.

[Лі Сон Чон, представник Комітету начальників штабів Південної Кореї]:

«Північнокорейські військовики проводять різні види діяльності у прифронтовій зоні, зокрема роблять земляні насипи, закладають міни, зміцнюють тактичні дороги та встановлюють невідомі споруди, очевидно — протитанкові загородження».

Як уважають в Об’єднаному комітеті начальників штабів, порушення кордону було ненавмисним.

[Лі Сон Чон, представник Комітету начальників штабів Південної Кореї]:

«Ми проаналізуємо ситуацію, щоб зрозуміти головну мету їхніх дій, бо вони не припиняються. І поки що складається враження, що це роблять, щоби посилити внутрішній контроль».

Нагадаємо, минулого тижня в районі демілітаризованої зони стався аналогічний інцидент. Південнокорейські армійці зробили попереджувальні постріли, коли близько 20 північнокорейських солдатів ненадовго перетнули кордон.

Як очікують, у вівторок та середу Пхеньян з офіційним візитом відвідає Володимир Путін. Це відбудеться вперше за 24 роки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Південна Корея стежить за кордоном після того, як її перетнули солдати КНДРІзраїль ліквідував лідера ХАМАСу в ІраніБіля Сицилії затонула розкішна яхта з британським техномагнатом на бортуВенесуельці збираються біля в’язниць, щоб дізнатися про долю арештованих родичівПід Афінами борються з лісовими пожежамиСутички в Парижі після другого туру виборів, на якому перемагають ліві силиІзраїль і ХАМАС локально припинять вогонь, щоб дітям зробили щепленняРівень води польської річки Вісла опустився рекордно низькоУ Китаї в річку обвалився міст — загинули люди«Це були мої найкращі дебати»: Трамп поспілкувався з пресою після дебатів із Гарріс

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: