27.11.2024
Телеканал NTD

Ізраїль оголосив про визволення чотирьох заручників у Секторі Гази

Ізраїль оголосив про визволення чотирьох заручників у Секторі Гази

Ізраїльська армія опублікувала кадри, на яких, як повідомляють, видно місію з порятунку чотирьох заручників. Операція проходила..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Ізраїльська армія опублікувала кадри, на яких, як повідомляють, видно місію з порятунку чотирьох заручників. Операція проходила за умов щільного обстрілу.

На підписі до відео зазначено, що бойова група парашутно-розвідувального підрозділу очолила визволення й знищила терористів. Також брали участь спецпризначенці, армійці, розвідка та авіація.

Урятованих захопили 7 жовтня під час музичного фестивалю. Це 25-річна Ноа Аргамані, 40-річний Шломі Зів, 21-річний Альмог Меїр та 27-річний росіянин Андрій Козлов.

Їхній стан оцінили як нормальний і доправили до лікарні на обстеження.

У Газі залишається приблизно 120 ізраїльських заручників. Скільки з них живі, невідомо.

Водночас політик-центрист Бенні Ганц оголосив про відставку з посади міністра без портфеля в уряді Нетаньягу.

Він звинуватив прем’єра в тому, що той не може надати чіткого плану досягнення перемоги у воєнній операції в Секторі Гази. Раніше Ганц був опонентом Нетаньягу. Він погодився приєднатися до його кабінету після нападу ХАМАСу, що стався 7 жовтня. Але останнім часом дедалі більше критикував нинішній уряд.

[Бені Ганц, міністр без портфеля]:

«На жаль, Нетаньягу заважає нам просунутися до справжньої перемоги, виправдовуючи ту важку ціну, яку ми за це платимо. Саме тому сьогодні я залишаю надзвичайний уряд із тяжким серцем, але впевнено».

Відставка Ганца не позначиться на позиціях Нетаньягу. Більшість у Кнесеті сформували без прихильників Ганца.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ізраїль оголосив про визволення чотирьох заручників у Секторі ГазиЗливи з градом затопили місто на заході ПольщіПідтверджено загибель президента Ірану Ібрагіма РаїсіНебувала посуха в Китаї знищує посіви фермерівІлон Маск переносить штаб-квартири X та SpaceX з Каліфорнії до ТехасуЯк на полі бою: у США в Нью-Мексико борються з лісовими пожежамиУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівІзраїль відправив танки на північ Сектора ГазиДовелося спати на вулиці: на півдні Італії стався землетрус«Нас не попередили!»: китайці втрачають бізнес через повені

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: