27.06.2024
Телеканал NTD

Алжир відновлює визначні пам’ятки, щоб привабити ще більше туристів

Алжир відновлює визначні пам'ятки, щоб привабити ще більше туристів

Алжир намагається привабити більше туристів. Зараз влада країни розпочала амбітний проєкт відновлення історичних об'єктів. Загалом до..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Алжир намагається привабити більше туристів. Зараз влада країни розпочала амбітний проєкт відновлення історичних об’єктів. Загалом до списку ввійде 249 визначних пам’яток.

[Саліха Насербай, голова Національного управління туризму Алжиру]:

«Алжир має на меті привабити 12 мільйонів туристів до 2030 року. Щоб цього досягти, ми, як сектор туризму й традиційної промисловості, прагнемо заохочувати інвестиції, надавати інвесторам можливості, будувати туристичні та готельні об’єкти, а також відновлювати та модернізувати готелі».

Однак, попри всі зусилля, інфраструктура залишається головною проблемою для туристів.

[Патрік Сміт, турист із Франції]:

«Якість приймання та доброзичливість людей, які приймають нас у готелях та ресторанах, свідчать про бажання щось зробити, але поки що цього недостатньо».

[Патрік Лебо, турист із Франції]:

«Очевидно, що туристичний потенціал тут великий, але ще треба багато чого зробити, щоб нас привабити. Є щире бажання нас бачити, і приймають завжди дуже тепло».

[Гарсія, туристка із Франції]:

«Алжир має винятковий потенціал, який треба розвивати та демонструвати. Він чудовий. Особливо прекрасне місто Оран, яке наповнене мистецтвом».

Алжир також намагається привабити інвесторів. Наразі відновлюють 70 туристичних об’єктів. Найближчим часом розроблять плани реконструкції ще 50 місць.
Коротке посилання на цю сторінку:

Алжир відновлює визначні пам’ятки, щоб привабити ще більше туристівНепальська альпіністка побила рекорд з найшвидшого сходження на ЕверестФольклорний марш: як у Сараєві проходив фестиваль народних танців та пісеньВідпустка вдома: на березі Тибру в Римі відкрили безплатний пляжДо Гани повернулися реліквії, вивезені за часів британської колонізаціїКолекцію особистих речей Вів’єн Вествуд продадуть на аукціоніМалюнок для обкладинки першої книги про Гаррі Поттера продали за рекордний $1,9 млнУ Болівії ламам, альпакам та вікуньям присвятили фестивальНайбільший і найповніший: рідкісний скелет стегозавра виставлять на торги в Нью-ЙоркуІракський перукар створює картини з волосся клієнтів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: