27.09.2024
Телеканал NTD

Рідкісний діамант і годинник у корпусі із сапфіру виставлять на аукціон у Нью-Йорку

Рідкісний діамант і годинник у корпусі із сапфіру виставлять на аукціон у Нью-Йорку

«Райська троянда» — так називається цей рожевий діамант круглого огранювання. Своє ім'я він дістав на честь..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

«Райська троянда» — так називається цей рожевий діамант круглого огранювання. Своє ім’я він дістав на честь безумовного кохання. Камінь продадуть на аукціоні Christie’s в Нью-Йорку.

[Рахул Кадакая, працівник аукціонного будинку]:

«Діаманти набувають рожевого кольору через зміни кристалічної решітки каменю. Тиск у мінералі зумовлює його колір. Є ризик пошкодити такий камінь під час огранювання».

Діамант має чистий рожевий колір без домішок. Це велика рідкість. Камінь важить десять каратів. Він вправлений в кільце й обрамлений десятьма білими діамантами різної ваги. За виріб розраховують отримати від 9 до 12 мільйонів доларів.

А це лот іншого майбутнього аукціону. Годинник Richard Mille з турбійоном і прозорим корпусом із сапфірових пластин було випущено обмеженою серією з десяти екземплярів. Один із них тепер піде з молотка. Оцінна вартість — 3-5 мільйонів доларів.

На аукціон виставлять і годинник Patek Philippe, Rolex та інших відомих брендів.

Christie’s також проводить онлайн-аукціон дизайнерських сумок від Hermes, Chanel, Dior та інших виробників.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рідкісний діамант і годинник у корпусі із сапфіру виставлять на аукціон у Нью-ЙоркуВ Іспанії відроджують дзвонарствоТвори мистецтва з обрізків робить єгипетський теслярДизайнер переробляє політичні банери на сумки-шопериНепальська альпіністка побила рекорд з найшвидшого сходження на ЕверестMet Gala — 2024: квіти, блиск і химерні формиВідпустка вдома: на березі Тибру в Римі відкрили безплатний пляжПрогулянки Сеною на невеликому човні дедалі частіше обирають туристи в ПарижіКартину Тіціана, яку викрадали двічі, виставляють на торги в ЛондоніОнігірі — душа японської кухні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: