27.06.2024
Телеканал NTD

Джо Байден заборонив надавати притулок нелегальним іммігрантам

Джо Байден заборонив надавати притулок нелегальним іммігрантам

Президент США Джо Байден у вівторок заборонив надавати притулок мігрантам, які незаконно перетнули кордон США та..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Президент США Джо Байден у вівторок заборонив надавати притулок мігрантам, які незаконно перетнули кордон США та Мексики. Для нього це важливий крок перед виборами, які в листопаді визначать господаря Білого дому.

Згідно з новим правилом, мігрантів, яких спіймають на кордоні, можуть швидко депортувати або повернути назад до Мексики. У міністерстві внутрішньої безпеки США повідомили, що винятки робитимуть для дітей без супроводу, людей, здоров’ю та безпеці яких є серйозні загрози, а також жертв торгівлі людьми.

На пресконференції в Білому домі Байден заявив, що притулок, як і раніше, надаватимуть мігрантам, які зареєструвалися через додаток CBP One або використали інші законні шляхи для набуття легального статусу.

Перехожі на прикордонному переході Сан-Ісідро поділилися думками щодо заборони.

[Кіксія Бануелос Гусман, жителька Тіхуани]:

«Ці люди здебільшого приїжджають сюди, щоб грабувати, учиняти злочини, убивати, здійснювати контрабанду наркотиків та багато іншого, чого не слід робити. Якби вони приїжджали до нашої країни, щоб чесно працювати, робити щось для своєї сім’ї, то було б нормально».

[Лідія Валенсія, жителька Тіхуани]:

«Саме імміграція підтримує економіку США. Багато іммігрантів виконують роботу, яку ніхто інший не хоче робити. Я думаю, що їм слід обмежувати лише тих, хто приїжджає сюди, щоб чинити злочини».

За статистикою, уже понад тиждень на південному кордоні США в середньому щодня затримують більш як 2500 нелегалів.

Водночас у квітні ця кількість становила 4300 на день.
Коротке посилання на цю сторінку:

Джо Байден заборонив надавати притулок нелегальним іммігрантамЧерез пожежі Північна Македонія оголосила режим надзвичайного стануПерешкодити мародерству: бразильська поліція патрулює затоплені райониЗакон про відновлення природи ЄС схвалили після місяців затримокПоліція очистила кампус Каліфорнійського університету від протестувальниківФермери заблокували дороги на кордоні Іспанії та Франції напередодні виборів у ЄСУ Сінгапурі усувають наслідки розливу нафтиПерспективи договору Ізраїлю з ХАМАСом дедалі примарнішіБайден відмовився від боротьби за посаду президента СШАУ Тбілісі посилюються протести проти закону про іноагентів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: