27.09.2024
Телеканал NTD

У Чехії лоб у лоб зіткнулися потяги

У Чехії лоб у лоб зіткнулися потяги

Пасажирський потяг зіткнувся лоб у лоб із вантажним у Чехії. Повідомляють про чотирьох загиблих. Ще 23..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Пасажирський потяг зіткнувся лоб у лоб із вантажним у Чехії. Повідомляють про чотирьох загиблих. Ще 23 особи мають травми. З них 20 — легкі та троє — середнього ступеня тяжкості. Такі дані наводить чеська влада.

Аварія сталася в середу ввечері неподалік головного залізничного вокзалу міста Пардубіце, що приблизно за 100 кілометрів на схід від Праги. У вантажного потяга пошкоджено локомотив. У пасажирського — перший вагон зійшов з рейок і частково перекинувся. Обидва машиністи вижили.

Високошвидкісний пасажирський потяг належить приватній компанії RegioJet. Він прямував із Праги до міста Кошице, що на сході Словаччини. У ньому було понад 300 пасажирів.

Вантажний потяг віз карбід кальцію, але перші два вагони були порожніми. Завдяки цьому серйозніших наслідків удалося уникнути.

Що стало причиною зіткнення, наразі невідомо. Триває слідство. У чеських медіа припускають, що винен машиніст пасажирського поїзда.

Основний залізничний шлях між Прагою та східною частиною країни тимчасово закрили.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Чехії лоб у лоб зіткнулися потягиГрецькому острову загрожує водна криза в розпал туристичного сезонуПовінь у Вірменії та Грузії: троє загинули та двоє зникли безвістиПрем’єр Ізраїлю представив Конгресу США звільнених заручників та похвалив військовиків ЦАГАЛуАрмія Ізраїлю визнала, що не змогла 7 жовтня захистити мирне населенняСутички в Парижі після другого туру виборів, на якому перемагають ліві силиУ Сінгапурі усувають наслідки розливу нафтиУ Китаї в річку обвалився міст — загинули людиХаос в аеропортах: у Великій Британії стався масовий збій у системі реєстрації пасажирівСильний шторм налетів на Техас: четверо загиблих

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: