27.11.2024
Телеканал NTD

Дональда Трампа визнали винним у справі про фальсифікацію документів

Дональда Трампа визнали винним у справі про фальсифікацію документів

Присяжні суду в Нью-Йорку визнали Дональда Трампа винним у фальшуванні документів. Вони вважають, що його вину..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Присяжні суду в Нью-Йорку визнали Дональда Трампа винним у фальшуванні документів. Вони вважають, що його вину доведено за всіма 34 пунктами. Тепер суд має ухвалити вирок. Як очікують, це станеться 11 липня.

Це перший в історії США випадок, коли нечинного президента визнали винним у кримінальній справі. Слухання почались у квітні. Колегія складалася з 12 присяжних.

Команда 45-го президента сказала, що це не кінець і що починається тривалий процес апеляцій. Водночас сам Дональд Трамп ще раз наголосив, що цей процес є політичною грою, і що йому намагаються завадити знову стати чинним президентом.

Трампа звинуватили у фальсифікації ділової документації, учиненої, щоб приховати виплату 130 тисяч доларів Стормі Деніелс — акторці фільмів для дорослих — перед президентськими виборами 2016 року.

Деніелс стверджувала, що в неї з Трампом були інтимні стосунки у 2006 році, і що його колишній адвокат Майкл Коен заплатив їй, щоб вона про це мовчала.

Сам Дональд Трамп заперечує і те, що він мав стосунки з Даніелс, і те, що просив свого адвоката їй платити. Юридична команда 45-го президента називає Коена брехуном.

[Дональд Трамп, 45-й президент США]:

«Ми не зробили нічого поганого. Я невинна людина. Я воюю за нашу країну, за нашу конституцію. Усю країну фальсифікують. Це робить адміністрація Байдена, щоб завдати шкоди політичному опонентові. І я вважаю, що це просто ганьба».

Стосовно Дональда Трампа висунуто звинувачення в межах ще трьох справ. Вони пов’язані зі штурмом Капітолія, з незаконним зберіганням таємних документів та з імовірними порушеннями в бізнесовій діяльності.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дональда Трампа визнали винним у справі про фальсифікацію документівПрокурор МКС подав запит на видання ордерів на арешт лідерів Ізраїлю та ХАМАСуУ Сінгапурі усувають наслідки розливу нафтиУ США підтвердили другий із квітня випадок зараження людини пташиним грипомРіші Сунак визнав поразку після виборів і готовий пітиЄС запроваджує мита на електромобілі з КитаюЗакон про відновлення природи ЄС схвалили після місяців затримокУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантівНапади на німецьких політиків напередодні виборів почастішалиРада Безпеки ООН вимагає зняти облогу із суданського міста, де живе 1,5 млн осіб

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: