04.08.2024
Телеканал NTD

У Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставою

У Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставою

Сюрприз чекав пасажирів міжнародного аеропорту, що в передмісті Бухареста. Термінал прибуття раптом перетворився на циркову арену...

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Сюрприз чекав пасажирів міжнародного аеропорту, що в передмісті Бухареста. Термінал прибуття раптом перетворився на циркову арену. Перед глядачами виступили танцівниці, акробати та силачі.

[глядачка]:

«Я приїхала спеціально на цю циркову виставу, і нам не терпиться її побачити».

[глядачка]:

«Гарне видовище та дуже приємні виконавці. Думаю, чудово побачити щось таке в аеропорту».

[глядачка]:

«Я приїхала з Нью-Йорка й хочу показати своїм дітям, який приємний сюрприз влаштували в аеропорту. У Румунії варто побувати».

Виставу підготував Бухарестський цирк. В аеропорту виступило понад 80 артистів. Такий захід у Румунії відбувся вперше. Його присвятили Міжнародному дню цирку. Свято відзначають у третю суботу квітня. Уперше він пройшов у 2010 році.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: