06.01.2024
Телеканал NTD

Знайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в Аргентині

Знайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в Аргентині

Це Рохеліо Лопес — найщасливіший водій автобуса в Аргентині. Називає себе «аміго Рохеліо», оскільки має щирі..

Дата завантаження: 2024-05-05

video

Це Рохеліо Лопес — найщасливіший водій автобуса в Аргентині. Називає себе «аміго Рохеліо», оскільки має щирі дружні почуття до кожного пасажира.

Водій серйозно ставиться до роботи, але виконує її з гумором: вітає пасажирів і навіть знайомить їх одне з одним, а назви зупинок наспівує. Така життєрадісність усіх надихає.

[Рохеліо Лопес, водій]:

«Коли сідаю тут, я ніби розчиняюся. Рохеліо Лопеса більше немає, є лише люди. Мій обов’язок — ставитися з повагою та добротою до кожного, хто сідає в автобус».

Аміго Рохеліо готовий підтримати в скрутну хвилину, щось порадити й підбадьорити. Б’янці це допомогло добре скласти іспит.

[Б’янка Яконо, пасажирка]:

«Я вже бачила його кілька разів до цього й розповіла йому про свою ситуацію. Водій надихнув мене. Сказав, що зусилля не марні, адже окупляться в майбутньому. І я відчула себе щасливою. Щоразу, коли його бачу, відчуваю приємні емоції та заряджаюся енергією».

[Рохеліо Лопес, водій]:

«Турботи й тривоги — усе це потрапляє до автобуса. Я везу їх разом із пасажирами. Тому я ставлю себе на місце кожної людини. Ніколи не думаю про себе, а думаю про потреби людей і про те, через що вони проходять. Тому ставлюся до них із повагою».

Рохеліо вже понад 30 років працює на маршруті 152. Він починається в районі Ла-Бока, де розташований стадіон одного з найсильніших аргентинських футбольних клубів «Бока Хуніорс», а закінчується в місті Олівос. Там розташована заміська резиденція президента країни.

Рохеліо зараз 56 років. Він приїхав до Буенос-Айреса в 90-му році й закохався у фах водія автобуса.

Чоловік є в соцмережах. Там він викладає фото та відео, зняті під час роботи. Пасажири постійно переглядають його публікації.
Коротке посилання на цю сторінку:

Знайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: