20.01.2024
Телеканал NTD

Нова лінійка iPad від Apple: чип M4 та екран OLED

Нова лінійка iPad від Apple: чип M4 та екран OLED

Компанія Apple показала перші нові iPad з 2022 року. [Тім Кук, директор Apple

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Компанія Apple показала перші нові iPad з 2022 року.

[Тім Кук, директор Apple]:

«Це найважливіший день для iPad з моменту його появи».

Новий iPad Pro випускають у двох розмірах: 11-дюймовий та 13-дюймовий. Джон Тернус з Apple каже, що той завтовшки всього 5,1 міліметра.

[Джон Тернус, представник Apple]:

«Різниця вражає. Новий iPad Pro навіть тонший за iPod Nano, що робить його найтоншим продуктом Apple за всю історію».

Інженери вперше оснастили iPad Pro OLED-дисплеєм. Вони кажуть, що він буде яскравішим і насиченішим, ніж в інших моделей.

[Джон Тернус, представник Apple]:

«Усе, що ви бачитимете на цьому дисплеї, матиме дивовижний вигляд. Ми називаємо його Ultra Retina XDR. Він буде в обох моделях».

В iPad Pro поставили новий чип M4. Це модернізація чипа M2, який використовували в попередній моделі, і M3, що стоїть на найсучасніших ноутбуках Apple.

[Джон Тернус, представник Apple]:

«Новий Pro перейшов з M2 на M4, щоб забезпечити напрочуд тонкий дизайн і революційний дисплей, водночас забезпечивши величезний стрибок у продуктивності».

Нарешті компанія також оголосила про оновлення популярного Apple Pencil, що працює з iPad, який вони назвали Apple Pencil Pro.

Зазначимо, що недавно Apple повідомила про найбільш різке квартальне падіння продажу «айфонів» з початку пандемії. Попереднього разу спад був з липня по вересень 2020 року. Тоді його спричинило закриття заводів через епідемію, через що нову модель випустили пізніше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нова лінійка iPad від Apple: чип M4 та екран OLEDЗнахідка в Помпеях розкриває таємниці будівництва стародавніх римлянЗастосунок, що попереджає про землетруси на Тайвані, завантажили сотні тисяч разівУ США розробляють плавучий вітрогенератор потужністю 20 мегаватівУ Дубаї корали вирощують по-новомуДрони розкидають насіння над Косовом, щоб відновити лісиВосьминоги допомогли у створенні потужних присосківЕкіпаж МКС поділився враженнями від перебування на орбіті ЗемліВ Австралії створили глину, яка допомагає зупинити цвітіння водиАстрономи знайшли найяскравіший об’єкт у Всесвіті з чорною дірою в центрі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: