21.07.2024
Телеканал NTD

Британський король Чарльз III повертається до виконання громадських обов’язків

Британський король Чарльз III повертається до виконання громадських обов'язків

Британці раді новині, що король Чарльз III повернеться до виконання своїх громадських обов'язків. Він з'явиться на..

Дата завантаження: 2024-05-21

video

Британці раді новині, що король Чарльз III повернеться до виконання своїх громадських обов’язків. Він з’явиться на публіці вперше, відколи в нього діагностували рак.

Букінгемський палац оголосив у п’ятницю, що монарх досяг гарних успіхів після лікування та періоду одужання.

[жителька Великої Британії]:

«Так, ми дуже раді чути, що він видужує і може повернутися до роботи. Я впевнена, що він радий вийти з дому, радий показати, що він у доброму здоров’ї».

[житель Великої Британії]:

«Уважаю, це гарна новина для нього та дуже добра новина для країни».

У лютому Букінгемський палац повідомив, що в 75-річного короля діагностували неуточнену форму раку. Її виявили під час обстеження після коригувальної процедури, пов’язаної зі збільшеною простатою.

Хоча Чарльз III не припиняв виконувати офіційні державні справи, діагноз змусив його відкласти громадські заходи, щоб почати лікуватися й відпочити.

Також місяць тому оголосили, що рак виявили в принцеси Уельської Кейт, і що вона проходить профілактичну хімієтерапію. Курс вона почала наприкінці лютого.

Тип пухлини також не розкривають. Кейт не з’являлася на публіці із січня, коли їй зробили операцію на черевній порожнині.
Коротке посилання на цю сторінку:

Британський король Чарльз III повертається до виконання громадських обов’язківКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіНирки — у центрі нової кризи в НепаліЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»Пакистанських студентів евакуювали після насильства в КиргизстаніНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівУсередині Швейцарської гвардії, яка захищає Папу РимськогоМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАУ центрі столиці Ірландії демонтували 200 наметів нелегальних іммігрантів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: