30.03.2024
Телеканал NTD

Нове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Нове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні Англії

Сотні туристів приїздять на південь Англії, щоби побачити мальовниче поле тюльпанів. Воно розквітло вперше. Тут понад..

Дата завантаження: 2024-04-30

video

Сотні туристів приїздять на південь Англії, щоби побачити мальовниче поле тюльпанів. Воно розквітло вперше. Тут понад мільйон квітів.

Ферма «Талліс» розташована біля міста Кролі в графстві Західний Сассекс. Тюльпани тут найрізноманітніших форм і барв.

[Стюарт Бір, власник ферми]:

«Ми побачили, як у США створюють поля тюльпанів, щоб розвивати сільськогосподарський туризм. Ми почали думати, чи є сенс робити це тут, чи це взагалі можливо. Людей найбільше приваблює краєвид і можливість зробити фото, а також побути на природі».

Водночас просто висадити тюльпани власник не міг. Йому довелося вдатися до хитрощів.

[Стюарт Бір, власник ферми]:

«Якби ми використали традиційний метод, то посадили б пів мільйона цибулин тюльпанів у листопаді. Але в нас на фермі зазвичай досить волого, земля мокра, ґрунт не був готовий. Нам порадили посіяти траву, що ми влітку й зробили, а потім посадити в неї цибулини тюльпанів».

Як повідомляють місцеві медіа, на полі можна побачити тюльпани 100 сортів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Екзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: