27.10.2024
Телеканал NTD

Конфіскованій зброї знайшли мирне застосування в Перу

Конфіскованій зброї знайшли мирне застосування в Перу

Що колись було смертельною зброєю — тепер дитячий майданчик. У Перу тисячі одиниць конфіскованої зброї переплавили..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Що колись було смертельною зброєю — тепер дитячий майданчик. У Перу тисячі одиниць конфіскованої зброї переплавили на гойдалку та тренажери для парку, що в передмісті столиці.

[місцева жителька]:

«Ми надіємося, що парк послужить людям. Його частково зроблено з переплавленої зброї, вилученої в злочинців. Ми маємо надію, що це допоможе знизити рівень злочинності».

Влада заявила, що переплавили понад 6000 одиниць зброї. Нове паркове обладнання встановили в районі міста Чимботе, де важка криміногенна ситуація.

[місцевий житель]:

«Людей тут постійно грабували та залякували, і це тоді як поруч школа. Добре, що знайшли альтернативне застосування зброї, яку використовували для злочинів».

[місцевий житель]:

«Якщо зброю не знищувати, злочинці й далі її використовуватимуть. Уся вилучена зброя має бути знищена. Це єдиний спосіб запобігти потраплянню її до рук інших злочинців».

2023 року в Перу знищили понад 21 000 одиниць зброї. Її також обіцяють переплавити на обладнання для ще двох нових парків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Конфіскованій зброї знайшли мирне застосування в ПеруБезхатьки самовільно заселяються в покинуті будівлі на околиці ЛондонаКубинських майстрів навчають розводити тутових шовкопрядівАргентинські активісти влаштували протест біля державного складу з гумдопомогоюЖиття на мосту: як бразильці рятуються від повенейСтаріння населення Японії змінює ринок підгузківПекін розкритикував західних дипломатів за вшанування пам’яті загиблих під час бійні на ТяньаньменьСербське озеро Русанда вперше пересохло повністю через посухуЗ Парижа перед Олімпіадою вивозять нелегальних іммігрантів та безпритульнихООН: у світі стало 120 мільйонів біженців та переселенців

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: