03.07.2024
Телеканал NTD

Конфіскованій зброї знайшли мирне застосування в Перу

Конфіскованій зброї знайшли мирне застосування в Перу

Що колись було смертельною зброєю — тепер дитячий майданчик. У Перу тисячі одиниць конфіскованої зброї переплавили..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Що колись було смертельною зброєю — тепер дитячий майданчик. У Перу тисячі одиниць конфіскованої зброї переплавили на гойдалку та тренажери для парку, що в передмісті столиці.

[місцева жителька]:

«Ми надіємося, що парк послужить людям. Його частково зроблено з переплавленої зброї, вилученої в злочинців. Ми маємо надію, що це допоможе знизити рівень злочинності».

Влада заявила, що переплавили понад 6000 одиниць зброї. Нове паркове обладнання встановили в районі міста Чимботе, де важка криміногенна ситуація.

[місцевий житель]:

«Людей тут постійно грабували та залякували, і це тоді як поруч школа. Добре, що знайшли альтернативне застосування зброї, яку використовували для злочинів».

[місцевий житель]:

«Якщо зброю не знищувати, злочинці й далі її використовуватимуть. Уся вилучена зброя має бути знищена. Це єдиний спосіб запобігти потраплянню її до рук інших злочинців».

2023 року в Перу знищили понад 21 000 одиниць зброї. Її також обіцяють переплавити на обладнання для ще двох нових парків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Конфіскованій зброї знайшли мирне застосування в ПеруВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиНапередодні Великодня ціни на какао стали просто шаленимиАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАНа Канарських островах протестують проти масового туризмуСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителям

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: