29.11.2024
Телеканал NTD

Смертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французів

Смертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французів

Французьке місто Бордо приголомшив смертоносний інцидент. Тут стався напад із ножем. У результаті одна людина загинула,..

Дата завантаження: 2024-04-29

video

Французьке місто Бордо приголомшив смертоносний інцидент. Тут стався напад із ножем. У результаті одна людина загинула, ще дві поранено. Один із постраждалих перебуває в лікарні в критичному стані.

Подія сталася пізно ввечері в центрі міста, на набережній річки Гаронни. Нападник спробував утекти, але його застрелила поліція. Про його особу поки нічого не повідомляють.

Обставини події з’ясовують. Поки що в поліції не розглядають те, що сталося, як теракт.

[П’єр Юрмік, мер Бордо]:

«Ми зробимо все, щоб сприяти успіху розслідування. У нас тут дев’ять камер відеоспостереження. Вони працюють на всьому об’єкті, і записи вже в розпорядженні слідства».

Деяких місцевих жителів напад не здивував.

[жителька Бордо]:

«Я відчувала, що таке станеться. Ми вже давно попереджаємо чиновників (щодо безпеки), і ми не здивовані».

Водночас мер Бордо каже, що заходів безпеки в місті дотримано.

[П’єр Юрмік, мер Бордо]:

«Місто, префектура, суди та національна поліція працюють разом, щоб зробити Бордо максимально безпечним містом. Такі події не зводять нанівець усі спільні зусилля, яких ми вживаємо задля безпеки містян».

Рівень тривоги у Франції загалом підвищений. Менш ніж за чотири місяці країна прийматиме Олімпійські ігри.
Коротке посилання на цю сторінку:

Смертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьАдміністрація Байдена скасувала послаблення нафтових санкцій щодо ВенесуелиАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїПротест фермерів у Брюсселі на тлі саміту: вогнища та водометиСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємЄгипет будує велику стіну на кордоні із Сектором ГазиПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °C

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: