29.05.2024
Телеканал NTD

Масове зараження коронавірусом виявили на нідерландському м’ясопереробному заводі

Масове зараження коронавірусом виявили на нідерландському м'ясопереробному заводі

Кількість співробітників нідерландського заводу з перероблення свинини, у яких виявили коронавірус, зросла до 147 осіб. Підприємство..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Кількість співробітників нідерландського заводу з перероблення свинини, у яких виявили коронавірус, зросла до 147 осіб. Підприємство розташоване в місті Грунло на кордоні з Німеччиною. 20 травня там виявили 45 заражених. Після цього всіх працівників відправили на карантин, а завод закрили.

А тепер кількість інфікованих співробітників зросла більш ніж утричі. Серед них 79 німців і 68 нідерландців. Усього ж на підприємстві працює понад 650 осіб.

Регіональна служба охорони здоров’я вже розпочала масштабні перевірки, щоб відстежити шляхи поширення вірусу й виявити потенційних заражених.

[Ян Віллем Бретаувер, голова регіональної служби охорони здоров’я]:
«Так, це означає, що ми, ймовірно, розширимо перевірки й на інші м’ясні заводи. Залежно від результату ми протестуємо всіх співробітників і далі перевірятимемо ввесь сектор».

Спалахи COVID-19 також зафіксували на бойнях і підприємствах з оброблення м’яса в сусідніх містах на північному заході Німеччини.

Водночас нідерландське міністерство сільського господарства оголосило, що виявило вже другий випадок передання коронавірусу від інфікованої норки людині.

Міністр Карола Схаутен повідомила про це в листі, який відправила до парламенту країни. Вона повторила заяву Національного інституту охорони здоров’я: ризик передання вірусу на фермах, де розводять норок, як і раніше, незначний.

26 квітня влада Нідерландів уперше повідомила, що у норки з ферми на півдні країни виявили новий коронавірус. А минулого тижня стало відомо про перший випадок передання хвороби від цих тварин людині. Уряд уже почав перевірки на всіх фермах, де розводять цих хижаків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Масове зараження коронавірусом виявили на нідерландському м’ясопереробному заводіПрем’єр-міністр Гаїті подав у відставку на тлі насильства в країніНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїНереальні очікування в новорічні свята призводять до великого стресуМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Бандити застрелили 12 людей у багатому передмісті столиці ГаїтіЛісові пожежі в Чилі дісталися морських курортів — загинуло 112 людейПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЄменські хусити заявили про удари по двох есмінцях США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: