27.01.2024
Телеканал NTD

У принцеси Кейт — рак, британці приголомшені

У принцеси Кейт — рак, британці приголомшені

Британці висловлюють співчуття після новин про хворобу Кейт Міддлтон. Минулого тижня принцеса Уельська оголосила, що проходить..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Британці висловлюють співчуття після новин про хворобу Кейт Міддлтон. Минулого тижня принцеса Уельська оголосила, що проходить курс лікування проти раку, зокрема профілактичну хімієтерапію.

[житель Великої Британії]:

«Кілька років тому в мене теж був рак кишківника, і це важко. Моїй родині було нелегко. І мені. Зичу їй усього найкращого».

Жителі Віндзора, Лондона та шотландського університетського міста Сент-Ендрюс, де зустрілися Вільям та Кейт, кажуть, що особливо хвилюються про дітей принцеси: 10-річного принца Джорджа, 8-річну принцесу Шарлотту та 5-річного принца Луї.

[жителька Великої Британії]:

«Як матері, гадаю, їй треба дати трохи простору. Очевидно, для дітей це буде складний час. Я просто дуже співчуваю дітям».

Ще в січні в соціальних мережах, газетах і навіть на деяких ток-шоу в США поширилися чутки та плітки щодо стану здоров’я Кейт. Тоді вона перенесла операцію на черевній порожнині, і їй довелося взяти відпустку від королівських обов’язків.

Тепер люди закликають поважати приватне життя принцеси та її сім’ї.

[жительки Великої Британії]:

«Дуже засмучена. <…> Так, це несподівано. <…> Думаю, було багато пліток, чуток та іншого, і це жахливо. Тепер, коли це вийшло назовні, вона була змушена виступити із заявою. Можливо, їй не слід було цього робити».

Слова підтримки на адресу принцеси надходять з усього світу. Заяву зробив Білий дім. Також Джо Байден написав у соцмережах, що він та Джилл приєднуються до мільйонів людей з усього світу в молитві за повне одужання Кейт.

Схожі дописи з’явилися на сторінках прем’єр-міністра Великої Британії, президента Франції, а також прем’єрів Канади, Австралії та Нової Зеландії.
Коротке посилання на цю сторінку:

У принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніЯк і чим годуватимуть спортсменів під час Олімпіади в ПарижіТепловий стрес охоплює дедалі більше територій ЄвропиООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинки

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: