27.08.2024
Телеканал NTD

Туристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у Віндзорі

Туристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у Віндзорі

Недавнє відео з принцесою Уельською розбурхало громадськість. Воно з'явилося на сайті видання The Sun. Кейт Міддлтон..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Недавнє відео з принцесою Уельською розбурхало громадськість. Воно з’явилося на сайті видання The Sun. Кейт Міддлтон побачили вперше після того, як вона в січні провела два тижні в лікарні.

Так зване «зникнення» Кейт породило багато чуток та здогадів. Але багато людей уважає, що монаршій сім’ї треба залишити простір для особистого життя. Такої думки дотримуються й туристи, які прийшли до Букінгемського палацу, і жителі Лондона.

[туристка]:

«Навіть це фото в газеті — невже більше нема про що написати? Приємно побачити Кейт. Я рада, що вона в доброму здоров’ї. Але, думаю, треба просто дати їй та її сім’ї спокій».

[жителька Лондона]:

«Думаю, принцеса, як і всі, має право на особисте життя. Сподіваюся, з нею все гаразд. Але, думаю, люди люблять робити багато галасу з нічого».

[туристка]:

«Ми американці й особливо про це не думаємо. Але розуміємо, що часом щось виходить з-під контролю. Гадаю, їхня робота дуже важка. Я не хотіла б собі такої роботи. Тож дякую їм за те, що вони роблять усе, що можуть, і залишаються людьми».

Принцесу Кейт і принца Вільяма зняли на відео на паркованні у Віндзорі. Подружжя йшло з магазину з покупками. Кейт мала гарний вигляд й усміхалася. У січні їй зробили успішну операцію на черевній порожнині. Докладніше про захворювання не повідомляють. Відомо лише, що це не онкологія.

Зараз принцеса відновлюється й поки відійшла від суспільних справ. На публіку повернеться не раніше ніж 17 квітня.

Водночас принц Вільям і далі виконує суспільні обов’язки. Цього тижня він відвідав Шеффілд, що на півночі Англії. Принц поспілкувався з учасниками програми Королівського фонду «Повернення додому». Її створено для викорінення бездомності у Великій Британії. Проєкт розпочали торік у червні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Туристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостереженьУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Нирки — у центрі нової кризи в НепаліТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протесту

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: