27.03.2024
Телеканал NTD

Викрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в Парижі

Викрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в Парижі

Поліція Франції шукає ноутбук, на якому був план безпеки Олімпіади. Його, а також дві флешки з..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Поліція Франції шукає ноутбук, на якому був план безпеки Олімпіади. Його, а також дві флешки з конфіденційними документами, украли в одного з працівників мерії.

Він їхав у поїзді до передмістя Парижа. Під час пересадки він помітив, що зникла сумка, де й лежав ноутбук та флешки.

На них, зокрема, був план безпеки Олімпіади, яка стартує в Парижі наприкінці липня.

Зараз правоохоронці вивчають відео з камер. Поки незрозуміло, чи була крадіжка навмисною. Якщо це так, то це може поставити під загрозу проведення Ігор. Можливо, за цим стояла ціла організація, яка планує здійснити під час Олімпіади якийсь інцидент.

У мерії стверджують, що в ноутбуці не було даних про розміщення сил правопорядку під час проведення змагань. Але там містилася документація для внутрішнього користування, пов’язана з відділом інформаційних технологій дорожньо-транспортного управління.

Тож якщо документи про заходи безпеки справді потрапили в погані руки, то мерії доведеться переробляти раніше схвалені схеми, зокрема маршрути пересування спортсменів, ВІП-персон та урядових машин.

Олімпійські ігри в Парижі пройдуть з 26 липня по 11 серпня.

Як очікують, порядок у цей період забезпечуватиме близько 30 000 поліціянтів. А церемонію відкриття на Сені відвідає приблизно 300 тисяч глядачів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Викрадення планів безпеки поставила під загрозу проведення Олімпіади в Парижі«Відновлення правосуддя для України»: 44 країни в Гаазі підтримали створення трибуналу для РосіїАфіни накрила пилова буря із СахариПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиГонконгу загрожує новий закон про нацбезпеку — ще жорсткішийСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаУгорці виходять на протести через скандал навколо президентського помилуванняЩе одного імовірного китайського шпигуна заарештували в НімеччиніІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСуВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівля

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: