27.11.2024
Телеканал NTD

Туристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежі

Туристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежі

Багато туристів у Парижі в понеділок були розчаровані. Вони не змогли потрапити на одну з головних..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Багато туристів у Парижі в понеділок були розчаровані. Вони не змогли потрапити на одну з головних пам’яток міста та Франції загалом — Ейфелеву вежу. І все через те, що її працівники влаштували страйк.

[Нельсон Наварро, турист з Англії]:

«Вона закрита. Кажуть, що страйк. Дуже шкода, бо ми приїхали лише на три дні й тепер не зможемо на неї піднятися».

[Віто Сантос, турист із Канади]:

«Звичайно, засмутилися. Ми були тут у наш медовий місяць, і ось приїхали до Франції через 15 років із дітьми, щоб показати їм те саме місце, але ми не можемо зробити це сьогодні. <…> Збиралися прийти сюди якомога раніше, щоб купити квитки. Але тут страйк і це несподіванка».

Працівники Ейфелевої вежі вимагають, щоб мерія переглянула фінансове управління. З їхніх слів, вона занижує вартість обслуговування, яке заплановано до Олімпійських ігор цього року. Працівники впевнені, що результатом стане додаткове робоче навантаження на них та неефективне технічне обслуговування вежі на шкоду відвідувачам.

[Есекіель та Софія Мессіни, туристи з Аргентини]:

«Люди мають право на протест, і вони це роблять. <…> Так, їх можуть почути. Таке відбувається в усьому світі — не тільки тут».

Ейфелева вежа щорічно приймає майже шість мільйонів відвідувачів. Це одна з найбільш відвідуваних пам’яток французької столиці та світу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Туристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяПогорільці в Чилі відновлюють своє житлоТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуТримати незареєстрованих собак буллі XL в Англії — тепер кримінальний злочинВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові Філіпп

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: