19.07.2024
Телеканал NTD

Музиканти Буркіна-Фасо виступають онлайн у реальному часі

Музиканти Буркіна-Фасо виступають онлайн у реальному часі

Музикант Патрік Кабре виступає перед порожнім залом у Буркіна-Фасо. Єдина аудиторія тут — оператор і звукорежисер...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Музикант Патрік Кабре виступає перед порожнім залом у Буркіна-Фасо. Єдина аудиторія тут — оператор і звукорежисер. Але пісні Патріка чують у всій країні й не тільки. Концерт транслюється у фейсбуці в режимі реального часу.

Мета заходу — розважити й підбадьорити людей, які змушені перебувати в ізоляції.

[Патрік Кабре, музикант]:
«Мене переповнюють почуття. Це прекрасний виступ, бо в нашому сучасному світі багато змін. І грати в порожньому залі — справжнє випробування».

Онлайн-виступи багатьох підбадьорюють.

[жителька Буркіна-Фасо]:
«Уперше дивлюся такий концерт. Мені було цікаво, і я нібито перебувала в залі й відчувала його атмосферу. Коли дивилася на танці, хотілося приєднатися».

Музиканти виконують по три пісні. Загалом виступлять 50 співаків і танцюристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Музиканти Буркіна-Фасо виступають онлайн у реальному часіУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуСендбординг повертається до НамібіїЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собак2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: