20.03.2024
Телеканал NTD

Комікси про коронавірус: як провела карантин палестинська художниця

Комікси про коронавірус: як провела карантин палестинська художниця

Палестинська художниця Невін Абу Салім провела два тижні на карантині вдома в Дейр-ель-Балаху. Цей час вона..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Палестинська художниця Невін Абу Салім провела два тижні на карантині вдома в Дейр-ель-Балаху. Цей час вона використала, щоби створити дитячі навчальні малюнки. На них показано, як захищатися від коронавірусу.

[Невін Абу Салім, художниця]:
«Я малюю коронавірус на папері й обмірковую пов’язані з ним ідеї. Наприклад, зображую запобіжні заходи, які для людей можуть бути корисними».

Художницю попросили побути в самоізоляції, коли вона повернулася з-за кордону.

[Невін Абу Салім, художниця]:
«Я використала цей час, щоб малювати комікси про коронавірус. Потім виклала їх у соціальні мережі. Ними так зацікавилися, що до мене звернулися навіть міжнародні асоціації».

Міжнародний комітет Червоного Хреста попросив палестинку створити тематичні малюнки про способи захисту від інфекції.

Невін малює 12 років. Здебільшого ілюструє дитячі книжки. А під час вимушеного карантину художниця вчилася малювати в комп’ютері.
Коротке посилання на цю сторінку:

Комікси про коронавірус: як провела карантин палестинська художницяФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКООсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»У швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви МаріїІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїКарнавал у Венеції може стати «платним»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: