29.01.2024
Телеканал NTD

Австралійські штати розділилися щодо питання, чи відновлювати внутрішній туризм

Австралійські штати розділилися щодо питання, чи відновлювати внутрішній туризм

Думки лідерів австралійських штатів і територій щодо того, коли відкривати внутрішні кордони, розділилися. Обсяг внутрішнього туризму..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Думки лідерів австралійських штатів і територій щодо того, коли відкривати внутрішні кордони, розділилися. Обсяг внутрішнього туризму континенту сягає 50 мільярдів доларів. Й індустрія нетерпляче чекає, коли зможе почати відновлюватися.

Федеральний план відкриття кожен штат застосовує згідно зі своїми умовами. І всюди ставлення до безпеки внутрішніх подорожей різне.

Так, найгустонаселеніший штат Австралії Новий Південний Уельс закликав якнайшвидше відкрити кордони, щоб дати поштовх ослабленій економіці.

[Гледіс Береджиклян, прем’єр Нового Південного Уельсу]:

«Чим менше кордонів, тим ліпше, чим менше правил, тим ліпше, бо це справді стимулює економічну активність, дає змогу людям проявляти креативність і більше вибору. Саме тому ми дозволили повернутися до роботи школам і компаніям Нового Південного Уельсу».

А в штаті Квінсленд уважають, що впускати туристів поки зарано.

[Джаннетт Янг, головний санітарний лікар штату Квінсленд]:
«Кожен штат вирішуватиме, що ліпше для нього. Тут у Квінсленді для нас найліпше мінімізувати пересування через внутрішній кордон. Звісно, ми дозволяємо людям приїжджати сюди з гуманітарною метою чи щоб перевезти товари. Є ще кілька галузей. Однак для туристичних візитів час ще не настав. Навіть один випадок може завадити нам відновлюватися».

В Австралії зафіксували трохи більше ніж 7000 випадків зараження коронавірусом. Це набагато менше, ніж в інших розвинених країнах світу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Австралійські штати розділилися щодо питання, чи відновлювати внутрішній туризмПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Фінляндія: тисячі мігрантів чекають у Росії можливості перейти кордон і потрапити до ЄСТисячі сербів знову протестують проти результатів виборівШлях до НАТО відкрився: Угорщина схвалила членство ШвеціїАргентинці протестують проти економічних реформ Хав’єра МілеяЛідер сепаратистів Карлес Пучдемон висуне свою кандидатуру на виборах голови КаталоніїУ Польщі арештували ексголову МВС та його колишнього заступника — почалися протести

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: