27.01.2024
Телеканал NTD

В Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівка

В Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівка

Рятуватися від вогню мусили жителі тринадцятиповерхового будинку в столиці Монголії. Він спалахнув унаслідок потужного вибуху автоцистерни,..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Рятуватися від вогню мусили жителі тринадцятиповерхового будинку в столиці Монголії. Він спалахнув унаслідок потужного вибуху автоцистерни, яка перевозила 60 тонн зрідженого газу. Загинуло щонайменше шестеро людей, ще 14 постраждало.

[житель Улан-Батора]:

«Я живу на першому поверсі. Коли стався перший вибух, у мене вибило вікна. Ударною хвилею зруйнувало балкон. Вибух був дуже сильним. Я не знав, що сталося з верхніми квартирами. Перш ніж піти, я спробував зачинити вікна на балконі, але вони не зачинялися. Усі віконні рами були понівечені».

Деякі жителі дізналися про пожежу, тільки коли вогонь дістався до їхньої квартири. Їм довелося пробиратися крізь полум’я — вхідні двері вже горіли.

Трагедія сталася о першій годині ночі за місцевим часом. На перехресті вантажівка врізалася в легкове авто, і пролунав вибух. Коли прибули пожежники, автоцистерна знову вибухнула.

[Саїнбуян Амарсайхан, заступник прем’єр-міністра Монголії]:

«Поки пожежники гасили вогонь, стався ще один вибух. Частину вантажівки відкинуло з великою силою, що призвело до загибелі трьох пожежників».

Жителів постраждалого будинку тимчасово розмістили в готелях. У районі пожежі згоріло 30 автомобілів. Вогонь гасило 600 пожежників та 100 одиниць техніки.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаТайвань відігнав катер берегової охорони КНР від своїх островів ЦзіньменьУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомПарламент ЄС ухвалив спірний закон про відновлення природиСлухання щодо БАПОРу: у Конгресі США агентство назвали «шоу жахів»Як накладні вії з КНДР наповнюють магазини світуСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта Evergrande

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: