28.07.2024
Телеканал NTD

У Франції створили дезінфекційний тунель проти коронавірусу

У Франції створили дезінфекційний тунель проти коронавірусу

Французька компанія побудувала дезінфекційний тунель, який знезаражує за кілька секунд. Кабінка має зменшити ризик поширення коронавірусу...

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Французька компанія побудувала дезінфекційний тунель, який знезаражує за кілька секунд. Кабінка має зменшити ризик поширення коронавірусу.

[П’єр Ніколетті, працівник компанії — розробника тунелю]:
«Цей дезінфекційний тунель обробляє людей і продуктові візки. Його можна встановлювати перед комерційними центрами та іншими громадськими будівлями».

Кабінка — два метри завдовжки й метр заввишки.

[П’єр Ніколетті, працівник компанії — розробника тунелю]:
«Засіб розпорошується, коли людина входить у тунель. Він складається з перекису водню чи озону, який убиває майже 100% бактерій і, безумовно, знищує вірус».

Винахід має пройти перевірку й отримати дозвіл уряду. Його видадуть протягом двох місяців. Компанія прийняла вже кілька замовлень на дезінфекційні тунелі.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Франції створили дезінфекційний тунель проти коронавірусуSamsung показала смартфони преміумкласу зі штучним інтелектомРибки даніо реріо допомагають науковцям шукати ліки проти ракуЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівНауковці придумали, як шум від машин перетворити на біопаливоНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressЗа поведінкою тварин під час сонячного затемнення спостерігатимуть науковці СШАНайбільший у Європі «надрукований» будинок здали в орендуАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксіУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили раніше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: