26.10.2024
Телеканал NTD

Бразильські студенти зробили дезінфекційну камеру для медиків

Бразильські студенти зробили дезінфекційну камеру для медиків

Студенти бразильського дослідного центру створили дезінфекційну кабінку для лікарні міста Салвадор. Медпрацівники заходять до неї наприкінці..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Студенти бразильського дослідного центру створили дезінфекційну кабінку для лікарні міста Салвадор. Медпрацівники заходять до неї наприкінці зміни, щоб знезаразити своє захисне спорядження. Вони лікують хворих на коронавірус.

[Роберту Бадару, лікар-інфекціоніст]:
«Ми знаємо, що 50% заражень медиків відбувається не під час контакту з пацієнтами, а коли вони знімають захисний одяг: шапки, рукавички й маски».

[Тайзе Баррету, лікар]:
«Дезінфекція нас захистить. І йдучи додому, ми нікого не заразимо, а вдома — рідних».

Студенти вирішили зробити кабінку, коли дізнались, що такі дезінфекційні камери є в Німеччині. Їх вони й узяли за зразок, але матеріали використали місцеві.

Ця лікарня в Салвадорі зараз опікується лише пацієнтами з COVID-19.
Коротке посилання на цю сторінку:

Бразильські студенти зробили дезінфекційну камеру для медиківВ Ізраїлі знайшли величезне підземне укриття, зроблене 2000 років томуБезпілотний вертоліт НАСА на Марсі визнано неробочимСербські археологи розкопали давньоримську тріумфальну аркуУ пластику знайшли набагато більше хімікатів, ніж виявили ранішеПриватний місячний модуль «Одіссей» лежить на боці, але працюєНовий тривожний рекорд: температура океану в лютому досягла абсолютного максимумуЗа поведінкою тварин під час сонячного затемнення спостерігатимуть науковці СШАЯк за 200 років розвинулася наука про динозаврівМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті Момбаса

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: