27.10.2024
Телеканал NTD

У бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церкві

У бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церкві

У бельгійському місті Сінт-Трейден ковзанку перенесли до покинутої церкви XVIII століття. Зазвичай її встановлюють просто неба...

Дата завантаження: 2024-07-27

video

У бельгійському місті Сінт-Трейден ковзанку перенесли до покинутої церкви XVIII століття. Зазвичай її встановлюють просто неба. Ковзанку відкривають щозими перед Різдвом та Новим роком. Перенести її до церкви вирішили через примхливу погоду.

[туристка]:

«Чудово, що її встановили всередині церкви. Це зміна ситуації. Зовні холодно, а всередині тепліше».

[юний житель Сінт-Трейдена]:

«Це красиво, і тут весело кататися на ковзанах».

[туристка]:

«Льодова ковзанка в церкві це унікально. До того ж різдвяна музика та підсвічування створюють чудову святкову атмосферу. Тож тут весело».

Ковзанку встановила торгова асоціація Сінт-Трейдена. Організатори вважають, що це не лише розвага, а й можливість ізсередини помилуватися старовинною церквою. Зазвичай вона закрита, бо служби тут не проходять.

Ковзанка — це частина міського різдвяного ярмарку. Він працює до 7 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

У бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиПавич, коала та дракон: виставку квітів в індійському штаті Тамілнад присвятили дикій природіДавньоримська Аппієва дорога претендує на внесення до списку ЮНЕСКОВ Іспанії відроджують дзвонарствоНадихнула наука та природа: 17 незвичайних скульптур розмістили в Садах К’ю в ЛондоніБарселонський ресторан назвали найкращим у світіChristian Dior присвятив колекцію от-кутюр спортуПарк розваг у Дубаї пропонує поринути у світ світла та барвДубай створив найглибший у світі басейн у вигляді затонулого міста

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: