27.09.2024
Телеканал NTD

У бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церкві

У бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церкві

У бельгійському місті Сінт-Трейден ковзанку перенесли до покинутої церкви XVIII століття. Зазвичай її встановлюють просто неба...

Дата завантаження: 2024-04-27

video

У бельгійському місті Сінт-Трейден ковзанку перенесли до покинутої церкви XVIII століття. Зазвичай її встановлюють просто неба. Ковзанку відкривають щозими перед Різдвом та Новим роком. Перенести її до церкви вирішили через примхливу погоду.

[туристка]:

«Чудово, що її встановили всередині церкви. Це зміна ситуації. Зовні холодно, а всередині тепліше».

[юний житель Сінт-Трейдена]:

«Це красиво, і тут весело кататися на ковзанах».

[туристка]:

«Льодова ковзанка в церкві це унікально. До того ж різдвяна музика та підсвічування створюють чудову святкову атмосферу. Тож тут весело».

Ковзанку встановила торгова асоціація Сінт-Трейдена. Організатори вважають, що це не лише розвага, а й можливість ізсередини помилуватися старовинною церквою. Зазвичай вона закрита, бо служби тут не проходять.

Ковзанка — це частина міського різдвяного ярмарку. Він працює до 7 січня.
Коротке посилання на цю сторінку:

У бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Додав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і Герцеговини

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: