27.09.2024
Телеканал NTD

Кім Чен Ин наказав армії та промисловому сектору готуватися до війни

Кім Чен Ин наказав армії та промисловому сектору готуватися до війни

Голова КНДР Кім Чен Ин наказав збройним силам, військовій промисловості та сектору ядерної зброї ще швидше..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Голова КНДР Кім Чен Ин наказав збройним силам, військовій промисловості та сектору ядерної зброї ще швидше готуватися до війни. Він заявив, що це відповідь на «нечувані кроки США в бік конфронтації».

Свою заяву Кім Чен Ин зробив на головному засіданні керівної партії країни. З його слів, Пхеньян розширюватиме стратегічну співпрацю з державами, які він назвав «антиімперіалістичними та незалежними».

Нині Північна Корея зміцнює зв’язки з Росією. Так, Вашингтон звинуватив Пхеньян у постачанні Москві військового обладнання для війни з Україною. Росія ж допомагає КНДР розвивати військовий потенціал, надаючи технічну підтримку.

9 пленарне засідання ЦК Трудової партії Кореї почалося у вівторок.

А тим часом більш як 1000 південнокорейських армійців, поліціянтів та працівників служби екстреної допомоги взяли участь у навчаннях, що імітували напад Північної Кореї на Сеул.

Це вирішили зробити після того, як Північ випробувала міжконтинентальну балістичну ракету та запустила свій перший супутник-шпигун.

Мер столиці навів як приклад цьогорічний напад ХАМАСу на Ізраїль, унаслідок якого загинуло більш як 1200 осіб. З його слів, це показує, що перевага військових можливостей не має великого значення, якщо противник здійснить успішну неочікувану атаку.

[О Се Хун, мер Сеула]:

«Для нас це стало великим уроком. Провідна система оборони Ізраїлю світового класу безпорадно здригнулася під раптовим нападом ХАМАСу, озброєного звичайною артилерією та примітивними засобами».

На навчаннях змоделювали напад на об’єкти водопостачання, станції телефонної мережі й підземний коридор зв’язку та силових кабелів.

Сеул стоїть за 38 кілометрів від кордону з КНДР.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кім Чен Ин наказав армії та промисловому сектору готуватися до війниПрем’єр Іспанії тимчасово припинив виконувати обов’язки, щоб подумати про відставкуАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїКанада обмежить час роботи для іноземних студентівГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіПівденнокорейці стають у черги за дешевою цибулею на тлі зростання цінПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиБанди підпалили парковання в столиці Гаїті: згоріли десятки машинПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйованоПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з Німеччиною

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: