04.09.2024
Телеканал NTD

Королівські сади в Італії перетворилися на таємничий сяйний ліс

Королівські сади в Італії перетворилися на таємничий сяйний ліс

На таємничий ліс обернулися королівські сади Вілли Реале в Монці — передмісті Мілана. Парк колишньої резиденції..

Дата завантаження: 2024-05-04

video

На таємничий ліс обернулися королівські сади Вілли Реале в Монці — передмісті Мілана. Парк колишньої резиденції Наполеона I прикрасили до Різдва яскравою ілюмінацією.

Барвисте світлове шоу присвячене міфам, легендам та чарівним істотам.

[гість парку]:

«Це дуже гарно. Я вивчав мистецтво у Віллі Реале, тому для мене близьке це місце. Я радий, що парк прикрашений художніми інсталяціями й сюди, як і раніше, приходять містяни. Цю експозицію точно варто побачити».

Гості можуть прогулятися тунелем із тисяч лампочок і пройтися стежкою з величезними сяйними метеликами та деревами. А когось зачаровує інсталяція у вигляді мінливих картинок із калейдоскопа.

Віллу Реале побудували наприкінці XVIII — на початку XIX століття. Вона розташована на річці Ламбро в Ломбардії. Після Наполеона тут жив його пасинок Ежен Богарне. Тоді він був віцекоролем Італії. Останні сто років тут розміщений Музей сучасного мистецтва.

Вілла Реале відома своїм пейзажним парком, прикрашеним містками та павільйонами. Це один із найбільших обгороджених парків Європи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Королівські сади в Італії перетворилися на таємничий сяйний лісЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: