18.02.2024
Телеканал NTD

Магазин не забраного багажу — визначне місце американського штату Алабама

Магазин не забраного багажу — визначне місце американського штату Алабама

У маленькому містечку в США є роздрібний магазин площею понад 4,5 тисячі квадратних метрів. Там чимало..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

У маленькому містечку в США є роздрібний магазин площею понад 4,5 тисячі квадратних метрів. Там чимало предметів із не забраного багажу.

Компанія в Скоттсборо, штат Алабама, шукає втраченим речам новий дім із 70-х років минулого століття. Це одне з головних визначних місць штату. Щороку тисячі людей приїжджають у цей магазин, щоби підібрати серед покинутих речей щось для себе.

[Дженніфер Крітнер, працівниця компанії]:

«Цю компанію заснував у 1970 році Дойл Овенс. Він почав з узятого напрокат пікапа та 300 доларів. Вирушив до Вашингтона, щоб забрати свою першу партію не забраного багажу. Привіз до Скоттсборо коло 110 валіз із місця під назвою Trailways Bus Lines, розмістив оголошення в місцевій газеті та розпродав усе першого ж дня. Тоді він зрозумів, що на нього чекає щось особливе».

Дженніфер Крітнер працює в компанії понад 26 років. Каже, що в не забраному багажі знаходили справжні скарби. Деякі з них зараз зберігаються в мінімузеї при магазині. Серед них єгипетські артефакти, баскетбольний м’яч з автографом Майкла Джордана та багато іншого.

У магазині також накопичилися десятки електронних пристроїв, зокрема айпади, телефони та планшети. Окремий відділ відведено для навушників.

Сюзан Боутман — одна з багатьох клієнток, які приїжджають сюди кілька разів на рік, щоби пошукати скарби. Вона проводить тут години зі своєю сім’єю, переглядаючи список речей, які можуть знадобитися.

[Сюзан Боутман, покупниця]:

«Починаючи з 90-х років, щоразу, коли ми відвідуємо бабусю в Ок-Риджі, ми плануємо поїздку й сюди».

Компанія також відкрила інтернет-сторінку з товарами з вантажних контейнерів. Це означає, що купити такі речі тепер можна не лише в США, а й в інших країнах світу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Магазин не забраного багажу — визначне місце американського штату АлабамаЯдерні відходи загрожують родючій долині в Центральній АзіїШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуНирки — у центрі нової кризи в НепаліМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Фермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиПольські діти раді скасуванню домашнього завдання, а ось батьки спантеличені

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: